Switch to full style
Discuţii, detalii, propuneri, nelămuriri şi înscrieri în Asociaţia Non-Profit ClubFord România
Răspunde

Contributii & ajutor la infiintarea asociatiei

06 Feb 2008, 02:23

va rog sa postati aici ideile pe care le aveti, precum si "disponibilul de ajutor" pe care il aveti

merci

adispanu'

06 Feb 2008, 02:34

Contributii financiare intra la "disponibilul de ajutor" ?

06 Feb 2008, 02:35

da

06 Feb 2008, 03:55

bani.....cati o trebui...in limitele posibilitatilor

06 Feb 2008, 11:35

Sunt disponibil pentru contributii financiare (in limitele mele).
Exista vreo idee referitor la suma ce trebuie stransa pentru infiintare/inchiriere sediu?
Oricum va trebui sa strangem si ceva fonduri pt. functionarea asociatiei.
O suma - de ex. 100lei poate fi stabilita, dar pt a stabili suma necesara ne trebuie o estimare a costurilor.

P.S. Nu sunt avocat si nici nu m-am ocupat niciodata de infiintarea unei firme asa ca din pacate nu pot sa ajut la acest lucru.
Ultima oară modificat de mirceamc pe 06 Feb 2008, 11:39, modificat 1 dată în total.

06 Feb 2008, 11:36

$1 scrie:$2ani.....cati o trebui...in limitele posibilitatilor

Subscriu!

06 Feb 2008, 11:49

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ani.....cati o trebui...in limitele posibilitatilor

Subscriu!

Si eu sunt de acord, eventual daca ar exista posibilitatea sa ne strangem undeva si sa vorbim mai muote despre aceasta asociatie....
Iar in afara de asta ar fi fost de preferat sa avem chiar un spatiu unde sa ne intalnim sa reparam si sa schimbam idei!
Ce ziceti ?

06 Feb 2008, 11:57

Pai...spatiu este: asta virtual si se numeste CLUBFORD. Ideea este de a nu separa discutiile intre membri...eu am participat la asemenea discutii separate si nu au facut decat sa imi aduca dezavantaje...ca acum tre sa reiau discutiile cu toti ca sa apuc sa va spun despre ce s-a discutat. Si a trecut ceva timp de atunci....
Iar de vorbit, putem "vorbi" pe forum. Sunt sigur ca ideile nu trebuie ascunse de ceilalti, si din idei se nasca alte idei si lucruri bune. Asa ca, asterne gandurile tale...si gata.

06 Feb 2008, 12:00

$1 scrie:$2ai...spatiu este: asta virtual si se numeste CLUBFORD. Ideea este de a nu separa discutiile intre membri...eu am participat la asemenea discutii separate si nu au facut decat sa imi aduca dezavantaje...ca acum tre sa reiau discutiile cu toti ca sa apuc sa va spun despre ce s-a discutat. Si a trecut ceva timp de atunci....
Iar de vorbit, putem "vorbi" pe forum. Sunt sigur ca ideile nu trebuie ascunse de ceilalti, si din idei se nasca alte idei si lucruri bune. Asa ca, asterne gandurile tale...si gata.

Ok, asa voi face, ideea principala e simpla : TREBUIE SA FIM UNITI ,nu unul e mai moaca, nu-l bagam inseama, trb sa fim uniti indiferent de ideile pe care le avem !
Bafta!

06 Feb 2008, 12:31

probabil prima contributie financiara la care vom avea nevoie de o participare mai numeroasa este stringerea capitalului social al asociatiei unde vom merge dupa ideea "fiecare cit doreste sa contribuie"

insa mai e ceva pina atunci

06 Feb 2008, 12:35

Da mai este, pana atunci cred ca o sa vina si fetita mea pe lume :)

06 Feb 2008, 13:03

Si eu sunt dispus sa contribui financiar si nu numai...

06 Feb 2008, 13:12

$1 scrie:$2..fiecare cit doreste sa contribuie...

100 RON.

06 Feb 2008, 13:53

Am mai avut ceva experiente neplacute cu sume impuse, chiar daca au fost pentru cauze nobile, asa ca ar fi mai bine fiecare sa contribuie cu cat pot sau cu cat vor.
Fiind toti romani multi cred ca vor veni cu motivatii de genul 'pt mine 100RON e mult' sau 'e cam mare deranjul pt un amarat de milion'.
Asa ca cel mai bine ar fi fiecare cat poate, abia atunci se poate vedea cine vrea cu adevarat.

06 Feb 2008, 14:20

Absolut asha s-a si discutat fiecare cu cat poate
Cu Stima

06 Feb 2008, 14:39

Pun si eu

06 Feb 2008, 15:38

de pus, punem si bani, dar cum ?
cui ii trimitem, si unde ? un cont, un card, ceva ?

06 Feb 2008, 15:42

va anuntam .. stati nitel sa clarific treaba cu avocata

06 Feb 2008, 15:58

O să contribui și eu financiar pt că mi-a fost de un real ajutor comunitatea clubford.

06 Feb 2008, 17:12

Cu riscul de a-mi sari in cap unii, as propune sa nu umplem topicul cu "o sa cotizez si eu"... ca asa ajungem la 10 pagini in 2 zile si o sa fie greu de urmarit.

Si, in plus, e mai frumos sa lasam faptele sa vorbeasca si banii sa curga :D, decat sa ne tot anuntam ca punem bani. (asta pt ca exista riscul sa confirmam un vechi proverb romanesc: la placinte inainte, la razboi toti inapoi).

Repet, nu vreau sa jignesc pe nimeni cu cele zise mai sus, dar este un topic important si trebuie sa poata fi usor urmarit.

06 Feb 2008, 17:17

Pai kosmin, ce anume ar trebui postat aici ?

$1 scrie:$2Contributii & ajutor la infiintarea asociatiei
va rog sa postati aici ideile pe care le aveti, precum si "disponibilul de ajutor" pe care il aveti

Eu inteleg prin asta: ce / cat puteti da ? Nu e neaparat sa fie bani, poate cineva sa ofere si suport moral, consultanta legislativa, etc, dar vor sa stie cam pe ce / cat pot sa conteze la o adica.

06 Feb 2008, 23:57

In anumite limite mai punem, unii suntem studenti insa, nu ne dau pe afara buzunarele, dar spuneti cam ce ar fi nevoie si cum depunem, unde?

07 Feb 2008, 00:57

vreau si eu membru fondator...

07 Feb 2008, 01:15

@corvinarh te rog sa citesti celalat topic referitor la asociatie
Cu Stima

07 Feb 2008, 01:48

pai lista de 100 este din martie 2007... si pana acum nu a-ti reusit sa faceti formele?

07 Feb 2008, 01:55

Pentru contributie financiara ma inscriu si eu. Si eventual orice alt sprijin as putea sa ofer, in limita posibilitatilor.
Cred ca acei colegi care se ocupa de aceasta chestiune - tot respectul - ar putea anunta eventualele probleme cu care se vor confrunta si sigur vor primi sprijin de la cineva dintre noi care se pricepe in domeniul respectiv.

Stima

07 Feb 2008, 03:07

Suport financiar ofer si eu

07 Feb 2008, 11:55

$1 scrie:$2u riscul de a-mi sari in cap unii, as propune sa nu umplem topicul cu "o sa cotizez si eu"... ca asa ajungem la 10 pagini in 2 zile si o sa fie greu de urmarit.

Si, in plus, e mai frumos sa lasam faptele sa vorbeasca si banii sa curga :D, decat sa ne tot anuntam ca punem bani. (asta pt ca exista riscul sa confirmam un vechi proverb romanesc: la placinte inainte, la razboi toti inapoi).

Repet, nu vreau sa jignesc pe nimeni cu cele zise mai sus, dar este un topic important si trebuie sa poata fi usor urmarit.

ai dreptate, dar ar trebui sa se stie pe cati oameni se poate baza asociatia.
este strict matematic: se anunta 100 de oameni, e suficient sa dea fiecare 10 ron=1000 ron, fatza de a se astepta la 10 cotizatii a cate 10 ron. doar un exemplu.

07 Feb 2008, 12:10

Voi cotiza si eu, bineinteles. Asta una la mana. A doua la mana: cu membrii fondatori am inteles cum sta treaba. Dar se mai pot adauga noi membri (nefondatori), nu?

07 Feb 2008, 12:13

hai sa vedem (orientativ)
- poate cineva sa doneze asociatiei un sistem PC, si imprimanta?
- isi anunta cineva disponibilitatea de a face o schita a designului site-ului asociatiei?
- isi anunta cineva disponibilitatea de a schita o strategie de comunicare si promovare (audio-video-scrisa) a asociatiei?

merci

adispanu
Răspunde