Discuţii, detalii, propuneri, nelămuriri şi înscrieri în Asociaţia Non-Profit ClubFord România
22 Sep 2010, 07:28
Buna ziua,
Am completat formularul de inscriere si am achitat taxa pe la sfarsitul lui iulie, dar n-am mai primit nicio confirmare ulterior. Am trimis si mail cu datele platii si tot n-am primit nimic. Pot lua legatura cu cineva care sa rezolve problema? In vara m-am gandit ca poate e din cauza de concedii, da' au cam trecut si alea...
Multumesc!
22 Sep 2010, 17:02
ionutz se ocupa de cotizati
i......din cite stiu
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 22 Sep 2010, 17:29, modificat 1 dată în total.
Motiv: ;)
23 Sep 2010, 11:48
Era si al meu in lista aceasta de mai sus si intr-adevar astazi, de fapt acum 3-4 minute, l-am primit si eu. Multumesc pe aceasta cale si pentru "bonusurile" din plic. Totusi sunt sunt nemultumit, desi mai putin decat la inceput, pentru ca se pare ca termenul de valabilitate e pana in 1 martie. Inteleg de ce este trecuta acea data, dar avand in vedere ca eu am primit cardul la sfarsit de septembrie...
Oricum noi sa fim sanatosi si sper sa ne inmultim si sa creasca mare mare Asociatia.
As dori, deasemenea, sa stiu cine, exact, se ocupa de carduri pentru ca am o intrebare de pus.
23 Sep 2010, 19:30
Multumesc, nu e urgent, mai poate astepta. Doar ca trecuse mult mai mult timp decat era specificat in mail-ul primit.
23 Sep 2010, 22:14
Azi primii si eu mult asteptatul,mult controversatul,mult visatul... card

...si
accesoriile de rigoare bineanteles
Nene
toxic,am si eu o dilema ca sa zic asa

am primit inscrisul
Club Ford scris pe alb,iar masina mea e alba...deci nu prea am unde sa il lipesc ca nu se vede

...se poate cumva sa imi trimiteti scris cu
albastru,si v-il trimit pe asta inapoi,sa poata fi folosit la o masina de alta coloare..??..
24 Sep 2010, 07:48
Cand dam urmatoarea comanda, o sa ii zic sa ne faca cateva si negre. Sau vrei neaparat albastru?
24 Sep 2010, 09:11
Daca il lipesti pe vreun geam (pe luneta de exemplu) iti garantez eu ca acolo se vede perfect.
25 Sep 2010, 01:25
Nene
toxic vreau neaparat
albastru,stema fordului e alb-albastra,masina mea e alba,deci...si in afara de asta iubesc decat doua combinatii de culori:
Alb-
albastru
01 Oct 2010, 21:50
Cardurile au fost expediate si catre membrii din Bucuresti? La mine nu a ajuns nimic, pe cand la colegii din provincie observ ca da...
07 Oct 2010, 21:36
Chiar nu inteleg de ce dureaza atat sa primesti un raspuns, desi e vorba de o simpla intrebare...
24 Oct 2010, 11:31
A trecut mai mult de o luna de cand s-a anuntat in acest topic faptul ca este gata cardul meu de membru, insa nici pana acum nu l-am primit. Am incercat in multiple randuri sa iau legatura cu autorul anuntului insa nu am primit nici un raspuns, cu toate ca mesajele private e care i le-am trimis au fost citite. Poate cineva sa imi spuna ce se intampla?
10 Noi 2010, 16:59
Da' de ce te grabesti? Eu astept de 9 luni si tot n-am card!
La anul nu mai platesc cotizatia ca si asa nu am avut nici un castig de pe urma faptului ca sunt membru.

Poate doar faptul ca sub user, in chenarul din stanga scrie "
Membru al Asociatiei ClubFord". Atat.
10 Noi 2010, 23:00
@Gheorghescu Catalin: Plicul a fost expediat odata cu celelalte si s-a intors inapoi la adresa asociatiei. Adresa pe care a fost expediat este: Str Valea lui Traian, nr 176, Ramnicu Valcea, Romania.
11 Noi 2010, 00:27
Nici mie nu mi-a ajuns cardul. Va rog sa imi spuneti care este problema. As prefera nu imi faceti publice datele de contact.
11 Noi 2010, 10:54
Ionut adresa la care zici tu ca s-a trimis coletul, nu e in totalitate corecta si nici completa.

Ce a scris pe plic la retur postasul si de ce nu am fost instiintat si eu ca mi-a fost trimis plicul si ca ulterior s-a intors la sediul asociatiei? Eu nu am stiut nimic despre asta pana acum.
Btw, cand spui ca mi-a fost trimis cardul?
11 Noi 2010, 14:47
Imi pare rau sa aud asta. Este adresa completata DE TINE in formularul de inscriere. Plicul nu mai stiu cand a fost expediat. Am "instiintat" expedierea plicurilor in acest topic, prin astfel de mesaje:
viewtopic.php?p=682398#p682398
11 Noi 2010, 19:22
Si mie imi pare rau, dar sunt mai mult ca sigur ca adresa completata DE MINE in formular este Rm. Valcea, str.
Calea lui Traian (nu Valea lui Traian), nr. 186, bl. __, sc.__, ap.__, jud. Valcea.
Si revenind la card, eu nu stiu cum mi-a fost transmis atata timp cat nici macar nu apare in lista publicata de tine in data de 29 martie 2010 si nici anterior sau ulterior acestei date in vre-o alta lista, cardul cu numarul CF-00448 .
Ma rog hai sa punem capat polemicii asteia, ca nu mai conteaza acum. Daca pe viitor o sa primesc cardul e OK, daca nu... tot asa.
O seara buna in continuare si vreau sa imi cer scuze membrilor Asociatiei ClubFord pentru micile divergente.
11 Noi 2010, 20:28
Dupa cum am spus, adresa este completata gresit. Poate ti-a completat altcineva formularul.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

12 Noi 2010, 01:05
Aparent e un typo (176 vs 186). Plicul si borderoul se completeaza automat cu adresa introdusa de user la inscriere.
17 Ian 2011, 13:04
Salut,
S-a luat o decizie finala privitor la taxa pe anul in curs? Care este cuantumul si modul de plata?
Multumesc.
02 Feb 2011, 20:06
Salutare,
M-am inscris si eu in club am platit taxa din data de 24.01.2011 si pana acum nu am primit nimica.Am inteles ca trebuie sa sesizez acest lucru daca mnu se intampla numic in 10 zile de la achitarea taxei.Au trecut ...am sesizat....astept

)
03 Feb 2011, 20:20
Si eu am platit tot pe 24 ian, inca nu am primit confirmare.
Se aplica regula si in cazul membrilor deja inscrisi?
16 Feb 2011, 10:27
UPDATE : Promotia se prelungeste pana pe 25 februarie!
Cardurile vor fi emise si trimise in cursul lunii martie, la adresa data la inscriere. Daca doresti sa ridici cardul de la intalniri sau sa iti fie trimis la alta adresa, posteaza in .
22 Feb 2011, 15:41
In atentia membrilor inscrisi si celor care au completat formularul si urmeaza sa faca plata :
viewtopic.php?f=177&t=61228#p864941