Discuţii, detalii, propuneri, nelămuriri şi înscrieri în Asociaţia Non-Profit ClubFord România
Răspunde

Re: Sigla Asociatiei

27 Mar 2008, 13:06

La mine, thumbnail-ul ce se vede in pagina e altceva fata de poza ce se "ascunde" in spatele linkului :).

Exact aia e ideea. Din punctul meu de vedere, e sigla perfecta (ma rog, cu literele mari de tipar ca sa ne conformam cerintelor avocatei).

27 Mar 2008, 19:28

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Imi place cel mai mult aceasta.

Cu singura adaugire ca daca tot ai pus "Â" in România, pune si "ţ" in Asociaţia :).

Asa ma gandeam si eu :D

27 Mar 2008, 20:02

$1 scrie:$2a mine, thumbnail-ul ce se vede in pagina e altceva fata de poza ce se "ascunde" in spatele linkului :).

Exact aia e ideea. Din punctul meu de vedere, e sigla perfecta (ma rog, cu literele mari de tipar ca sa ne conformam cerintelor avocatei).

Intradevar, la PNG-uri genereaza thumburi aiurea.

01 Apr 2008, 16:58

mi-a spus si avocata ca e ok sigla fara CAPS

deja s-a ales una din cele propuse, respectiv asta:

download/file.php?id=14222&mode=view

01 Apr 2008, 17:08

Felicitari, toxi! :D

01 Apr 2008, 17:53

intr-adevar cea mai reusita!
au gusturi alese cei care au ales-o.
Felicitari toxi ;)

02 Apr 2008, 07:31

adicristea & Almanahe : Merci frumos :)

02 Apr 2008, 08:15

si mie imi place.

08 Iun 2008, 15:48

Este facuta cu stil si reprezinta toate automobilelor Ford, nu este tipatoare si are bun gust. Felicitari toxicristi pentru alegere.

26 Mar 2009, 20:22

=D> pentru sigla!
Apar si "lipiciosi" cu sigla Asociatiei? Ca cel vechi al meu tot trebuie schimbat, am primit si observatie pe chestia asta :((

30 Iun 2009, 14:54

felicitari celui ce a facut `o, e chiar frumoasa.

de curand m`am uitat pe http://www.ford.ro ..cuvantul "Ford" este scris cu un font ..sa fie Comic Sans ? si are ca stil: Italic `u...

ia fa `o asa sa vedem cum da..?

22 Oct 2009, 13:06

buna. eu zic, ca sigla cu ovalul albastru e ok, arata bine, sincer mie imi place si actuala sigla...

29 Oct 2009, 09:08

$1 scrie:$2elicitari celui ce a facut `o, e chiar frumoasa.

de curand m`am uitat pe http://www.ford.ro ..cuvantul "Ford" este scris cu un font ..sa fie Comic Sans ? si are ca stil: Italic `u...

ia fa `o asa sa vedem cum da..?

A fost facuta, ca si eu i-am zis lui Toxi asa :D. Oricum, acum nu mai conteaza, sigla nu mai poate fi modificata, e parca bagata in STATUT :D

29 Oct 2009, 09:55

frumoasa sigla acum ar tebui niste stickere cu emblema asta noua

29 Oct 2009, 11:19

mda, e o idee ... da' le dam numai membrilor asociatiei, restu' ramanti pe stickerele de acum :D

29 Oct 2009, 11:26

dar eu nam de fel si nu vreau decat de asta nou :P

29 Oct 2009, 12:24

Nu prea merge pe post de sticker, cand a fost ales s-a pus problema asta si cam asa a ramas.

29 Oct 2009, 14:04

ei atunci cand se va face un model nou de sticker poate imi voi pune si eu dar no offens modelul asta de acum imi aduce a stickere de alea vechi imediat dupa revolutie ce avea scris pe RO si nu este frumoasa sorry

29 Oct 2009, 14:05

Cum doresti :)
Răspunde