Carduri de combustibil ptr membrii asociatiei!
Din start, daca ideea mea e deplasata,daca s-a mai vorbit undeva, sau daca nu am postat unde trebuie rog un moderator sa stearga / sa modifice acest post.
Dupa cum stiti , odata cu noul an s-a marit acciza pentru benzina/motorina iar pretul acestor produse a ajuns undeva la 4 ron/5 ron pe litru.
Ideea despre care as dori sa vorbesc cu voi mi-a fost sugerata de un amic ce a pus-o in aplicare deja pentru flota lui de autovehicule.
As dori, prin intermediul asociatiei sa putem beneficia de o serie de avantaje pentru combustibili de la una din firmele prezente pe piata romanesca. Avem nevoie de suportul asociatiei pentru ca aceste carduri se ofera pentru o flota de autovehicule, pentru o baza de minim 20 de autovehicule.
Avantajele ar fi :
Pretul redus cu un procent de 10-20%.
Factura fiscala la mijlocul/finalul lunii. Practic putem platii dupa ce luam salariul.
Avantajele folosirii unei retele de statii pe plan national si international.
Dezavantajele sunt :
O mica taxa pentru emiterea cardului.
O garantie initiala ce trebuie depusa si din care se scade factura restanta - asta daca va exista
Recomdandarea mea ar fi catre OMV-PetromV pentru ca ei detin cea mai mare retea de statii, insa si Rompetrol / Mol ofera aceste servicii.
Ce spuneti?
Va multumesc si va doresc un an nou fericit!
Radu
Speed Up you life!
-
steauaboy - Member
- Maşina: