de colin » 11 Mai 2011, 20:17
Masina de fata o sa participe in weekendul care urmeaza la alaturi de un Golf R32 IV si un Golf R20 din generatia 6.
Iata una dintre aceste masini care a fost pregatita cu un singur scop: Acela de a fura ochii spectatorilor prezenti.
Sa incepem cu starea initiala:
Si cum dupa raliu urmeaza salonul de infrumusetare.........
Mai intai jantele au fost tratate cu :
Am aplicat Einszett W99(degresant) prin lancea de spumare pentru a indeparta cat mai multa mizerie cu putinta:
Einszett Blitz a fost aplicat pe roti pentru o degresare mai buna, precum si pe interiorul apripilor:
Mai departe vom merge inauntru pentru a decontamina masina:
Argila dupa capota fata:
Dupa una din usi:
Argila nu a fost foarte incarcata datorita faptului ca masina a fost tratata cu sonax nano paint protect in noiembrie 2010. Lucru care s-a facut simtit chiar la prima clatire a masinii.
Dupa decontaminarea cu si Optimum No Rinse pe posta de lubrefiant am aplicat manual Zymol HD Cleanse in doua straturi la diferenta de 1 ora intre ele
Haideti sa vedem impreuna de ce este important pentru un show sa aplicam un glaze care amplifica efectul de umed.
Oglinda dreapta cu Zymol aplicat:
Oglinda stanga fara tratament:
Jumatate de capota cu tratamentul aplicat:
Jumatate de capota fara tratament:
Piesa de rezistenta:
Pentru maximum de eficacitate si pentru un aspect si mai vibrant am optat sa mai tin masina inca 24 de ore in atelier.
Astfel ca dupa ce am aplicat ceara si am facut buffing m-am intors 12 ore mai tarziu pentru a face din nou buffing. La inca o ora diferenta am aplicat stratul nr 2 de zymol, dupa care buffing. Un nou buffing a fost facut la circa 2 ore dupa aplicarea nr 2.
Masina arata la final asa:
Va multumesc pentru vizionare