ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
09 Noi 2011, 23:12
http://www.a1.ro/men/cars/plin-de-carbu ... 77777.htmlno comment
Ultima oară modificat de
KomandantuR pe 10 Noi 2011, 09:01, modificat de 2 ori în total.
Motiv: Hai sa scriem corect "Romania" totusi... Am modificat titlul.
09 Noi 2011, 23:37
si-o fi montat omul rezervor mai mare ca pe vremea lui ceasca
10 Noi 2011, 12:22
Asta vis-a-vis de
http://www.dailybusiness.ro/stiri-compa ... /#comments.
Deci Petrom Miorita este de evitat.
10 Noi 2011, 12:50
Mda... iar unde nu te fura la pompa, baga la greu apa in carburanti... Peste tot este la fel...
Atata timp cat nu exista un organ abilitat care sa se ocupe cu controale inopinante la statiile peco, controale, care sa vizeze in mod special verificarea calitatii carburantilor si metrologia pompelor de alimentare, iar in urma neregulilor constatate sa aplice amenzi usturatoare, vom fi in continuare furati pe fata... Problema este, ca stim cu totii acest lucru, se cunoaste si de catre autoritati, partea nasoala este ca nu se face nimic...
Tare sunt si eu curios de un singur lucru... Exista oare in toata Romania, macar, o singura statie peco, unde benzina de '95 sa aiba intr-adevar cifra octanica de '95, iar daca pun benzina intr-o masura de 100ml sa fie exact 100ml in masura respectiva...?!
10 Noi 2011, 13:18
De aceea suntem unde suntem ... Mi s-a intaplat si mie ceva asemanator numa in jur de 2-3l m-au furat.degeaba faci scandal la ei si faci reclamatii ca nimeni nu le face nimic.Daca ar fi sa se puna pe ei, Protectia consumatorului ar trebui sa inchida jumate din firmele din Romania.
10 Noi 2011, 13:35
Si eu am patit la fel anul trecut la o benzinarie din Pitesti. Am bagat 47 l de benzina la pompa, adica mai mult cu 2 l decat capacitatea totala a rezervorului, in conditiile in care cu cateva sute de metri inainte de benzinarie mi se aprinsese becul, ceea ce inseamna ca tot mai erau cativa litri in rezervor. La casa a zis ca probabil diferenta "a umplut" teava de la buson si pana la rezervor.
Ce teava o fi aia care are capacitate 7-8 l ?
H O T I E !!! Aia e!
11 Noi 2011, 16:42
stai sa vezi matiz cu rezervorul nu chiar gol de tot (abia se aprinsese becul) in care intra 42 litri de benzina...
manualul spune ca are capacitate maxima de 35 l

pe undeva pe la Turnu Severin
30 Noi 2011, 10:21
Salutare
intr-un logan 1.5 dci 85 cp am pus vara trecuta 72 de litri de motorina... nu la pompa ci in fatza blocului din bidoane de 2 litri, tipul pleca in italia si a venit cu bidoanele pline cu motorina nu stiu de unde .... cert e ca am ramas masca 72 de litri - 36 de bidoane de 2 litri.. in fine a fost o adevarat experienta... pusa cu palnia in rezervor si deasupra palniei panza de parasuta .... si de 2-3 litri am fost scuturat si eu la plin .... sincer prefer sa fiu furat 2 litri de cat sa patesc ce am patit acu 2 ani cu 60% apa in benzina... nu dau nume de benzinarie ca nu e frumos.
Bafta
30 Noi 2011, 17:56
Da' de ce sa nu dai?
Daca nu aici, atunci unde?
02 Dec 2011, 00:57
$1 scrie:$2.. nu dau nume de benzinarie ca nu e frumos.
Cum adica nu e frumos? Dar ce ti-au facut ei tie e frumos?
Nu va inteleg cand spuneti tot felul de patanii dar nu si firmele? Scrie aici ca sa stim si noi.
02 Dec 2011, 09:22
Cu ceva timp in urma am avut Logan ,pe care il alimentam constant cu 60-67 L benzina la diferite benzinarii ,tot la rezervor de 50L.
02 Dec 2011, 15:08
si va mai intrebati de ce computerul de bord arata eronat.
04 Dec 2011, 21:21
capacitatea este de 50l dar mai are un rezervor de 20l pntru spuma, asa m am speriat si eu dar am verificat pompa cu un bidon de 5l si a iesit la fix.
04 Dec 2011, 21:34
$1 scrie:$2da... iar unde nu te fura la pompa, baga la greu apa in carburanti... Peste tot este la fel...
Atata timp cat nu exista un organ abilitat care sa se ocupe cu controale inopinante la statiile peco, controale, care sa vizeze in mod special verificarea calitatii carburantilor si metrologia pompelor de alimentare, iar in urma neregulilor constatate sa aplice amenzi usturatoare, vom fi in continuare furati pe fata... Problema este, ca stim cu totii acest lucru, se cunoaste si de catre autoritati, partea nasoala este ca nu se face nimic...
Tare sunt si eu curios de un singur lucru... Exista oare in toata Romania, macar, o singura statie peco, unde benzina de '95 sa aiba intr-adevar cifra octanica de '95, iar daca pun benzina intr-o masura de 100ml sa fie exact 100ml in masura respectiva...?!
Sa stii ca "organe abilitate" care verifica metrologia pompelor de alimentare sunt la greu!
Posesorii de benzinarii sunt rupti lunar de amenzi :garda,vama,prot.cons.,finante, itm s.a. . Ceea ce nu exista cu adevarat este un organ abilitat in fiecare judet care sa verifice calitatea carburantilor.Doar in capitala se poate face acest lucru si costa in jur de 1000 lei o analiza !
05 Dec 2011, 11:50
lukoil din otopeni!
06 Dec 2011, 09:31
cu lukoil am avut numai belele (pun aici pe cel de la intersectie mihai bravu-splai si cel din th.pallady)
am facut intr-o seara un plin de benzina la un golf, apoi am plecat din buc.
250km a fost cosmar, masina lesinase de tot

cu prima ocazie am trecut la un petrom si am pus benzina din cea mai scumpa, sa mai echilibrez balanta