ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
05 Dec 2011, 22:54
La Multi Ani
Nic_Bv 
,si la toti Nicii si Niculinele de pe forum si de peste tot...sa fiti fericiti
05 Dec 2011, 23:03
la multi ani !sa va dea viata tot ce doriti!
05 Dec 2011, 23:05
Multumesc, Don Giovani, sanderoalex! La multi ani tuturor Neculailor si Niculinelor!
06 Dec 2011, 01:57
La Multi Ani...!!! tuturor colegilor de forum care poarta numele de Nicolae... multa sanatate si cat mai multe impliniri...!!! in mod special lui Nicu alias "patuiag" pe forum, precum si sotiei lui Nicoleta... de asemenea si lui Domn' Nicu, tatal lui Paul de la Sibiu, alias "Nameless994" pe forum...
06 Dec 2011, 09:11
LA MULTI ANI TUTUROR, inclusiv Nic_bv (ca sa vezi ca nu am nimic cu tine:D )
PS: Doresc sa urez LA MULTI ANI userului
mno care ma "suporta" zilnic

, tatalui si sora-mii

PS1: daca nu raspund vreo 2 zile, inseamna ca-s sub masa
06 Dec 2011, 09:25
Multumim pentru urari, ma numar si eu printre "Nicolai" de pe forum (macar cu al 3 lea nume

).
La multi ani tuturor!
Ce v-a adus mosul?
06 Dec 2011, 10:00
La Multi ani dragi Niculite si dragi Niculai!
06 Dec 2011, 10:04
$1 scrie:$2a multi ani tuturor care se numesc Nicolae, Nicoleta...si cel mai important la multi ani sotiei mele Larisa Nicoleta!

La fel si anul asta

Sa traiti, sa fiti santosi!!!
06 Dec 2011, 12:31
La Multi Ani tuturor Nicusorilor si Nicoletelor de pe forum sau de aiurea ! Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi !
06 Dec 2011, 12:45
La Multi Ani Mos Nicolae!!! Sa fiti sanatosi si voiosi!!!
06 Dec 2011, 16:15
$1 scrie:$2b]La Multi Ani...!!! tuturor colegilor de forum care poarta numele de Nicolae... multa sanatate si cat mai multe impliniri...!!! in mod special lui Nicu alias "patuiag" pe forum, precum si sotiei lui Nicoleta... de asemenea si lui Domn' Nicu, tatal lui Paul de la Sibiu, alias "Nameless994" pe forum...

Multumesc mult pentru urari si la randul meu doresc ca Mosul sa va aduca in ghete multe bucurii,impliniri pe viitor si multa multa sanatate la toti membrii acestui club precum si persoanelor dragi lor.

.
06 Dec 2013, 08:07
LA MULTI ANI tuturor celor care-si serbeaza ziua numelui!
06 Dec 2013, 09:58
La Multi Ani...!!! tuturor colegilor de forum care poarta numele de Nicolae... multa sanatate si cat mai multe impliniri...!!! in mod special lui Nicu alias "patuiag" pe forum, precum si sotiei lui Nicoleta... de asemenea si lui Domn' Nicu, tatal lui Paul de la Sibiu, alias "Nameless994" pe forum...
06 Dec 2013, 10:10
"La Multi Ani!" tuturor sarbatoritilor si sa va mearga toate "din plin".
06 Dec 2013, 10:47
în numele sărbătoriților, mulțumesc pentru urări! La Mulți Ani tuturor celor ce poartă numele de Nicolae, Nicoleta, sau derivate din acestea.
Tuturor, Sărbători Fericite, sănătate și putere de a birui tot ce e rău în jurul vostru și de a împărtăși tuturor bunătatea din sufletele voastre!