Discutii libere/forum

Parcare

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Parcare

Mesajde bobutza » 13 Dec 2011, 23:00

Am si eu o intrebare legata de parcare...la care nu stiu exact raspunsul sau deloc.cat trebuie sa fie distanta la dintre masini la o parcare laterala intre 2 masini,este vorba de cn sau nu?parca stiam ceva de 50 centimetri fara spate...

intreb asta deoarece asta seara...eram in baie cu spuma pe fata sa ma barbieresc...si ma striga tata ca mia lovit unu masina cu o camioneta....si am mers asa cu spuma la geam si am strigat la idiotii aia doi daca sa intamplat ceva si nu se intamplase...dupa care am mers repede jos...sa vad daca mi-au lovit masina...spre norocu meu nu au lovito ca de aia au fost 2 ca sa poate parca asa au mentionat....este vorba de o camioneta pana la 3.5 tone sau mai mare...locul a fost foarte stramt deoarece...spatele camionetei a fost sa zic asa partea de sus desupra capotei mele...este normal asa ceva????sunt cu masina in austria la mama momentan...dar si astia sunt idoti rau...cred ca erau sarbi sau asa ceva...
noroc ca intre mine si cel din spate era vreo 50 cn si am mai putut sa dau cu spatele...
in plus un idiot din aia 2 mai duhnea si a alcool si mai imi si zice ca este o masina veche...cand l-am auzit mai tare m-am enervat...si i-am zis si ce conteaza asta,inseamna ca poti sa o lovesti?+ca masina a fost vopsita anu asta.
am uitat sa specific dupa ce au parcat idiotii se uitau cu lanterna sa vada daca au facut vreo prostie...oricum le am numaru de inmatriculare..si daca e ceva maine le-am zis ca sunt la politie....

sa auzim numai de bine si multi km fara problema.

astept raspunsuri:)
bobutza
Gold Member

Maşina: Mondeo mk5 2.0 tdciTitanium
VIN: WF0EXXWPCEFK28939

Re: Parcare

Mesajde adicristea » 14 Dec 2011, 10:06

Personal, n-am inteles mare lucru, poti sa reformulezi pentru a ne putea prinde si noi despre ce e vorba si ce raspunsuri astepti?
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde alexandrusavu » 14 Dec 2011, 11:14

Din câte am înțeles eu din limbajul pseudo umanoid, omulețul n-are mașina lovită dar totuși îl interesează dc există o distanță minimă între mașinile parcate dpdv al regulamentului rutier.
Dacă asta e întrebarea, nu există așa ceva pe lumea asta.
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde Officer » 14 Dec 2011, 16:08

Da' ce mai nou se masoara distantele in netri?
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde Nic_Bv » 14 Dec 2011, 16:21

Nuuu.... ce n-ai inteles? Distantele se masoara in centimetri, dar prescurtat se scrie "cn".
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde Alen » 15 Dec 2011, 21:03

Avem topic dedicat parcarii si locurilor de parcare viewtopic.php?f=17&t=10778&hilit=locuri+de+parcare+platite. Se putea scrie acolo si se poate continua acolo, daca se mai doreste acest lucru.
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Înapoi la Discutii libere/forum