Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
Răspunde

Re: 2 triunghiuri

01 Ian 2012, 15:19

e cat se poate de logica si cat se poate de corecta prevederea ca trebuie sa ai doua triunghiuri reflectorizante(art.8 din O.U.G. 195/2002) , si va explic si de ce , cu exemplul unui caz concret . Am

Am solutionat pe timp de noapte un accident de circulatie . Un autoturism , pe Dj , in afara localitatii , i-a explodat un cauciuc , a derapat , s-a lovit in curba foarte stransa cu doar o banda pe sens de borna kilometrica , si a rupt bratul la cealalta roata de pe fata , si a ramas cu autoturismul perpendicular pe banda sa de mers , intrand si pe o parte din banda de celalalt sens de mers . Cele doua triunghiuri puse cu 50 m in fata si spatele autoturismului au fost singurele lucruri care l-au scapat de un nou accident pana la sosirea unui echipaj de politie , fiindca nu aveai de loc vizibilitate in acea curba si toata lumea circula cu viteza pe acel tronson de drum . Asa ca , nu a fost prost ala care a introdus aceasta prevedere in codul rutier .

Re: 2 triunghiuri

01 Ian 2012, 18:24

asa este. in multe situatii te poate salva(amenda si chiar viata) al 2-lea triunghi.
deci, nu este o prostie.
nu am stiut nici eu. si cind te gindesti ca am 2 triunghiuri, dar 1 este in beci :D . am sa-l pun in masina
Răspunde