ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re:

07 Mai 2008, 12:42

$1 scrie:$2r fi fain un thread cu obiecte "indispensabile" din masina!
cred ca zuzi va fi de departe cea mai interesanta :D :D

Pariu ca nu ma intrec multi (din toata tara) la "lucruri carate in mod obisnuit in masina"?
Un coleg de-al meu obisnuieste sa spuna ca el nu umbla niciodata in portbagajul meu de frica sa nu-l muste ceva =))

Scuze pentru off topic...Folosesc braduti negri (clasic, parca).

Re: Ce odorizant folositi?

16 Noi 2009, 19:48

Vad ca nu a mai postat nimeni de ceva vreme, asa ca sparg eu gheata :D .

De cateva zile mi-am cumparat Areon Silver.
http://www.autotrust.ro/?p=productsMore ... eon-Silver
E super tare!Miroase foarte frumos, destul de discret, nu imi plac mirosurile puternice.Si ce am observat e ca persista.E o sticluta de 50 ml de parfum care se pulverizeaza pe bradulet sau in aer.
Se gaseste si la magazinele de piese auto, l-am gasit la 15 lei.
Decat sa dam bani pe 3-4 braduleti care nu persista , mai bine un parfum bun.Recomand.

Nu stiu cum e Areon Gold , dar Silver-ul chiar mi-a placut.

16 Noi 2009, 23:36

Folosesc de cca 2 ani "conservele" My Shaldan, miros bine, rezista mult si nu se scurg.

17 Noi 2009, 08:09

am cumparat acum o luna si un pic un spray (nu stiu ce firma e..) ideea e ca am dat 10 Ron ca s-au cumparat mai multe (cei de la firma si am primit o reducere) si vreau sa va zic ca e atat de placut mirosul.. :X (aroma e de lamaie)
dau in fiecare seara cand ajung acasa si pana a doua zi tine foarte bine..e super..cred ca numai din asta o sa-mi cumpar de acum incolo..

17 Noi 2009, 13:20

$1 scrie:$2olosesc de cca 2 ani "conservele" My Shaldan, miros bine, rezista mult si nu se scurg.

La fel si eu si sunt foarte multumit de "conserve"

13 Aug 2010, 21:34

eu folosesc cws odorizant , mirosul persistea timp de 2 luni iar dupa aruncarea recipientului,mirosul mai tine inca 2 saptamani.
FiÅŸiere ataÅŸate
19437066-1-500_500.jpg

14 Aug 2010, 08:45

Salut!

De unde l-ai luat? Ce miros are?

Eu personal am tot incercat sticlutele AREON dar dupa 1 saptamana raman mereu dezamagit.

In rest, imi place foarte mult black classic de la wunderbaum. Pacat ca nu au scos "esenta" si in acele sticlute de agatat la aeratoare.

LE: imi mai plac sport (sau fresh) si new car de la Paloma.

14 Aug 2010, 20:23

salut eu la`m luat de la redzonetuning si mie tot alea fresh imi plac
:P 30 lei eu zic ca se merita :P

15 Aug 2010, 11:29

Acum am CWS frutto (cu miros de guma Turbo), alternativ folosesc si Paloma Sport/Paloma New Car si Areon Silver/Gold. Sunt singurele care imi plac si sunt discrete.

18 Aug 2010, 15:39

Eu pun uleiuri esentiale in fostele sticlute de odorizant.

E si natural si mai ieftin.

18 Aug 2010, 16:25

Ce fel de uleiuri ?

23 Aug 2010, 17:39

CWS Frutto si eu....e super si tine si mult..

25 Aug 2010, 20:19

atentie la CWS ca e foarte toxic

eu folosesc California Scents. Pana acum am incercat mai multe arome, dar Golden state delight este cel mai tare. Miroase a guma de copii :) Are deja 2 luni si inca mai persista. Urmatorul va fi cherry :D

25 Aug 2010, 21:05

$1 scrie:$2tentie la CWS ca e foarte toxic
'Ai bre, fi serios. Doua picaturi cu pipeta pe cartonas odata la cateva zile e toxic?

26 Aug 2010, 12:14

$1 scrie:$2e fel de uleiuri ?

Orice gasesc la plafaruri, nu am o firma preferata.
Ca arome folosesc brad , eucalipt, levantica, portocale, menta, lamaie orice miros natural. Le folosesc singure sau fac coctailuri.

Acum trebuie sa imi schimb sticluta odorizanta ca o am de vre un an, dar caut una cat mai ieftina ca oricum arunc continutul. =))

PS Am inecput sa folosesc uleiurile si ca odorizante de baie, foarte faine.

26 Iun 2011, 13:54

Oare se mai gasesc in comert MY Shaldan ??? acele cutii mici metalice....eu nu am mai vazut

26 Iun 2011, 14:22

Am vazut in Kaufland Deva acu' vreo saptamana.
Intre timp am trecut la clasicul Paloma Sport.

27 Iun 2011, 15:24

Areon Bubble Gum mi se pare foarte tare ! Se gaseste la Carrefour in butoiase micute de lemn si costa in jur de 10 lei =D>

28 Iun 2011, 17:42

In momentul asta folosesc un odorizant ce l-am primit cand a spalat tata masina la Valcea pentru defilare :-"

29 Iun 2011, 00:25

Cosmin incearca si California Scent-golden state delight, tine mult si miroase foarte bine.

29 Iun 2011, 01:09

atat

29 Iun 2011, 03:46

de ceva vreme folosesc asa ceva: http://www.ld-aromaticos.com/internatio ... tlebox.php (ocean, new car si mai nou forest) - pentru gura de ventilatie a parbrizului (l-am prins acolo cu banda dublu adeziva) si asa ceva http://www.cauti.ro/produs--Funel~~Fune ... 82552.html pentru aeratorul situat sub scaunul pasagerului. Am evitat in ultimul timp odorizante ce se agata de oglinda retrovizoare. ;)

08 Ian 2012, 22:20

Oameni buni, toate parfumurile de care scrieti sunt chimicale preparate din substanțe ce se dovedesc a fi toxice pentru organism. Eu prefer cele naturale din extracte de plante, uleiuri etc de la magazinele naturiste.
M-a amuzat cel care a spus ca-și pune șosetele la uscat pe oglindă. Da, alea sunt naturale. Mai puteți folosi în acest sens, ceapă tocată sau usturoi într-un săculeț dar nu se compară niciuna cu o scrumbie veche.

08 Ian 2012, 22:59

$1 scrie:$2m vazut in Kaufland Deva acu' vreo saptamana.
Intre timp am trecut la clasicul Paloma Sport.

Bun Paloma, si eu folosesc, schimb cate unul pe luna ca sa reimprospatez ... miroase bine. As incerca si California Scents ca tot zice multa lume insa nu gasesc prin magazine pe niciunde ...

19 Feb 2013, 08:45

Pina acum eu tot luam odorizante de 3-8 lei din supermarket,dar tot cititnd de California Scents,hai sa incerc si eu "pomul laudat " cu aroma de mango si adevarat merita fiecare banut .Is curios cat o sa tina il am de 1 saptamana

19 Feb 2013, 10:45

$1 scrie:$2ameni buni, toate parfumurile de care scrieti sunt chimicale preparate din substanțe ce se dovedesc a fi toxice pentru organism. Eu prefer cele naturale din extracte de plante, uleiuri etc de la magazinele naturiste.
M-a amuzat cel care a spus ca-și pune șosetele la uscat pe oglindă. Da, alea sunt naturale. Mai puteți folosi în acest sens, ceapă tocată sau usturoi într-un săculeț dar nu se compară niciuna cu o scrumbie veche.

sau o sticla cu vin de tara varsata in spate, sub scaun sofer, pe mocheta
am avut in matiz cu patania asta, tine cateva luni fara probleme, oricat ai curata :p

si alta (de la un prieten cu megane): un bidon de 5l cu lapte varsat in portbagaj si ajuns si pe bancheta spate
toate incercarile de a curata complet, au esuat pentru a scapa de "odorizant" tip branza stricata a schimbat banceta, spatar, si toata mocheta din spate

20 Feb 2013, 01:22

$1 scrie:$2ina acum eu tot luam odorizante de 3-8 lei din supermarket,dar tot cititnd de California Scents,hai sa incerc si eu "pomul laudat " cu aroma de mango si adevarat merita fiecare banut .Is curios cat o sa tina il am de 1 saptamana

Am incercat si eu celebrul California Scents - guma Turbo, insa l'am tinut in sufragerie (ptr masina mi s'ar parea prea tare, chiar si daca il deschizi la minim), insa dupa 2 saptamani il mai simteai doar daca te apropiai de cutie. Insa la inceput intr'adevar mirosul e f placut, dar ptr masina prefer varianta cu lichid, pe care'l impregnezi in cartonul din partea de sus. Mie'mi ajunge un odorizant d'ala in masina cel putin o luna, mai ales ca mai uit sa impregnez cartonul :D Iar la 4 lei mi se pare mai mult decat ok

20 Feb 2013, 01:28

Paloma SPORT si uneori CWS - Blue Wave

20 Feb 2013, 10:19

CWS Frutto. Pun cu seringa pe un bradulet o data pe saptamana. Il am de vreo 2 luni jumatate, iar in ritmul in care se consuma cred ca ma va tine spre un an.

20 Feb 2013, 17:43

Dupa ce am incercat Areon Oxygen la indemnele "ei" si nu mi-a placut, am trecut pe Wunderbaum New Car.
Not bad.
Răspunde