ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Spalatorii Auto

11 Ian 2012, 14:52

in Magurele la intrarea pe sos Reactorului cea din stanga; 10 lei interior, 10 lei interior, la 5 spalari a 6-a gratis; lucreaza foarte bine.

12 Ian 2012, 19:45

eu o spal la perii.Pana acum am fost foarte mutumit ,aleg cel mai bun program si masina primeste spalare pe dedesubt+ ceara.Daca automatului nu ii dau ''spaga'' nu se supara si imi spala la fel masina.Si automatul aplica ceara,nu apa care se spune ca ar fi ceara.

12 Ian 2012, 21:37

DAntes zi-ne si noua locatia si cat te costa

12 Ian 2012, 21:45

Pai din cate vaz io,herr Dantes e prin Germania...si cred ca acolo isi spala masina,nu? :D

13 Ian 2012, 11:16

Nu are importanta :D mergem dupa el :))

13 Ian 2012, 13:55

:D la Shell o spal si costa 12 euro.

09 Iul 2012, 07:13

Rm Valcea - La Kiss (la oglinzi) - spalatorie noua, promotii gen 3+1 - spala misto, merita treaba

11 Iul 2012, 12:48

Cu ONR (Optimum No Rinse) ca toate splatoriile cu presiune doar plimba prafu pe caroserie.
Incercati sa ii spuneti dupa ce o spala sa nu mai dea cu carpa pe ea, sa vedeti ce iese. Toata mizeria ramane pe masina si apoi o intinde cu carpa aia.....

13 Sep 2012, 17:17

Salut,

Eu personal nu calc in nici o spalatorie unde intai se da cu jetul de apa. Murdaria+praful de pe masina in combinatie cu apa sub presiune fac ravagii in timp. In occident nu am vazut asa ceva. Solutia se da inainte pentru a actiona asupra murdariei, se lasa o perioada, si ulterior cu jetul de apa. La noi se recurge la o astfel de metoda pentru ca solutia este de proasta calitate si plus de asta, este si diluata cu foarte multa apa, nu se respecta proportiile recomandate... .
Eu spal masina pe Soseaua Fundeni cand sunt prin zona , este o spalatorie cu vulcanizare la poarta,100 m mai sus de Restaurantul Margineni, vis-a-vis de Institutul Fundeni!
Pot sa zic ca i-am mai ''tras de limba'' pe baieti si pe patron si cred ca au cele mai bune solutii...ecologice
Intai iti degreseaza jantele cu o alta solutie, apoi pulverizeaza solutia de spalat de jur-imprejur, pe carenajele rotilor (la 90% din spalatorii nu ajung nici cu apa acolo :)) ) si deja se vede cum actioneaza solutia si se scurge jegul, si pe urma cu jetul, care din cate am inteles este si mai puternic (atentie daca aveti vopseaua sarita sa specificati) oricum baietii sunt...profesionisti
La un exterior de 13 lei iti sterg geamurile si pe interior, plus parbriz :"> si sterg/spala covorasele din interior, se da cu solutie ptr anvelope,si ceara daca specifici (no extracost)
20 lei este int+ext si iese fain mah :">
Sunt ,multumit de fiecare data cum iese masina, in plus de asta sunt si alte conditii, ai sala de asteptare cu ''aere'',''frigiderul plin'' :)) si se pare ca esti tratat altfel decat la majoritatea spalatoriilor unde parca ii deranjezi :-w

Eu va sugerez sa incercati macar o data cand sunteti prin zona

PS Eu fac odata la o luna-doua pachetul de lux, recomand ptr cei care vor sa vanda masina ;;)

17 Sep 2012, 12:15

Spuma nu are voie sa stea mai mult de 1 minut pe masina, distruge chedere.
In occident se spala masina mult mai rar si nu sunt atatea spalatorii.

17 Sep 2012, 22:44

in DE sunt majoritare spalatoriile cu perii..program automat...pentru interior aspirator..cele mai multe nici nu au presuri..direct mocheta.. cu laveta cureti bordul...putin maglavais din spray si gata...dar nici masina nu ajunge vreodata sa fie jegoasa ca la noi...
Răspunde