Totul despre membri

In asteptarea unui FORD FOCUS 1,6 /100CP TREND COLLECTION

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

In asteptarea unui FORD FOCUS 1,6 /100CP TREND COLLECTION

Mesajde DJManzoty » 10 Aug 2007, 19:41

Salutare tuturor si bine v-am gasit !

o poveste scurta despre mine...

De vreo 3 luni sunt in cautarea unei masini. Am plecat de la ideea unei masini second pana in 5000 de euro dupa ce am vazut ca nu gasesc nimik pe gustul meu am crescut cota la 10 -11mii euro si tot nu m-a multumit nici o oferta de second hand. Mentionez ca la 10 -11 mii cautam un golf 5 sau opel astra model nou pe motorina. Evident ca tot ce gasesam aveau foarte multi kilometrii si nu mi-a convenit. Si dupa 3 luni de cautari si asteptari m-am hotarat sa imi iau masina noua pana in 15mii euro. Gandul meu zbura catre GOLF ,SKODA Ocatavia TOUR si nici gand nu ma gandeam la ford. Am inceput sa caut pe la toti dealerii de skoda si vw si mi-am gasit o oferta convenabila darr. :cry: ........... TREBUIA SA ASTEPT MINIM 3LUNI pt ca desteptii nu aveau nimik pe stoc!
Trist si suparat ma uitam pe geam si peste drum de cladirea unde lucrez se vede FORD COLINA MOTORS, si atunci mi-a venit ideea sa sun sa vad ce masini au si ei pe stoc. Ii sun si aflu ca au o oferta la FORD FOCUS si ca au si ceva masini pe stoc. Le cer o oferta pe email sa analizez situatia si m-am trezit ca m-am hotarat sa imi iau FORD FOCUS 1,6 /100CP TREND COLLECTION pret DDP:14870E. Acum astept sa primesc acceptul de la banca pt diferenta banii pt ca pt masinutza dau un avans de 8000E si restul pune banca, masina am rezervato si ma asteapta :D. Sper ca saptamana viitoare sa va onorez si sa va prezint detaliat masinuta si cu poze.

Imi doream cateva optiuni in plus pe masina dar timpul ma preseaza si nu pot astepta o masina pe comanda.
Sper ca am facut o alegere buna 8)

Ce ma sfatuiti sa urmaresc cand ma duc sa iau masina???
E prima mea masina noua :D
DJManzoty
Incepator

Mesajde Zanga » 10 Aug 2007, 20:21

In primul rand felicitari pentru alegerea facuta. Suntem noi fordisti si toate fordurile sunt grozave dar daca o sa iti arunci un ochi pe vwforum o sa vezi, turbine, papa ulei, turbine iar, injectoare....etc
Cat despre urmarit, am inteles ca se mai poate obtine un discount sub forma de bonus, o alarma, covorase etc.
Scorpio II 2.0 16V Ultima // Scorpio II 2.3 16V Ghia // Scorpio II 2.9 24V Ghia Cosworth
Zanga
Gas Guzzler

Mesajde Cornel001 » 10 Aug 2007, 21:24

Salut si bine ai venit printre noi.
In calitate de posesor al unei masini la fel (difera unele dotari + a mea e sedan) pot sa-ti spun ca nu ai facut o alegere rea, masina e destul de fiabila comparativ, are mai multe calitati, in general placut de condus (inteleg ca ai ales-o fara un test - drive de curiozitate ?) si trend coll. e decent dotata.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde ripperu » 10 Aug 2007, 23:19

BINE AI VENIT!

Odiseea ta suna cunoscut
am trait-o acum 6 saptamini
cu toate gindurile si insomniile
si acum am tractoru' in fata blocului
si nu-mi pare rau de loc
chiar azi mi-a zis un amic ca pt doar 15000EUR luam un Mercedes cu mai putin de 100.000km
l-am bagat in =cenzurat= a masii !

cine nu vede nu crede!
ripperu
Gold Member

Maşina: Focus Trend Collection, 1.8 TDCi - 115CP, Hatchback, Ocean Blue
VIN: nu_mai_bine_bere_

Mesajde zeus_anoxia » 11 Aug 2007, 00:26

Bine ai venit si asteptare usoara. Si eu imi astept noul Ford... nu-i asa ca trece greu timpul??
2007 Ford Mondeo, TitaniumX, sedan (4uşi) 2.0TDCi 140CP, Stardust Silver Metalic.
2007 Ford Transit Connect, Base, SWB Van (5uşi) 1.8TDCi 90CP, Diamond White.
zeus_anoxia
Ford Freak

Mesajde DJManzoty » 11 Aug 2007, 05:27

va multumesc frumos urari si pt incurajari si ca m-ati luat in familia FORD si bine v-am gasit!

Zanga am ajuns la o concluzie ca la orice marca de masini sau la orice dealer exista cate o problema... fie service-ul fie piesele scumpe...si altele

oricum despre ford am o parere foarte buna dupa ce am citit pe forum mai multe articole cu poarerile membrilor.

si voi sa le stapaniti sanatosi masinutele si la mai multi kilometri fara amenzi si fara probleme tehnice
FORD FOCUS 1,6 100CP, benzina, TREND COLLECTION, Ocean BLUE.
DJManzoty
Incepator

Mesajde DJManzoty » 11 Aug 2007, 05:29

Cornel multumesc frumos!

ce sa zic.. alegerea am facuto cu greu dar fara test drive... pt ca domnii de la Colina nu aveau masina sa fac si eu un TEST DRIVE , cu toate c as fi vrut.
DJManzoty
Incepator

Mesajde DJManzoty » 11 Aug 2007, 05:32

riperule multumesc frumos si tie de primire!

E greu sa faci o alegere. trebuie sa fii calculat. Ti-am zis eu initial plecasem pe ideea unei masini second... daram avut posibilitatea sa ajung sa imi iau una noua. pt ca diferenta de pret era mica si masina noua e masina noua in care 2 3 ani nu bagi bani decat revizii si consumabile.
DJManzoty
Incepator

Mesajde DJManzoty » 11 Aug 2007, 05:35

Zeus multzam frumos si tie si astept poze si pareri cand iti vine masina!

Timpul trece al drak de greu. De o saptamana imi rod unghiile. ce e mai nasol e ca eu lucrez peste drum de Colina Motors si vad masina aleasa de mine in parcare dar nu o pot lua ca inca nu mi-au dat raspuns de la banca pentru credit... si ma uit la masina si suspin zi de zi.
DJManzoty
Incepator

Mesajde toxicristi » 11 Aug 2007, 11:07

Ce repede te-ai hotarat! Tzac-pac ai luat masina!

Iti inchipui cum se simt cei care asteapta 3-4 luni dupa masina :)

Spune-le celor de la Colina sa o parcheze in alta parte, ca sa nu o mai vezi :D Sau mai du-te pana la dealer, cere cheiele, mai stai prin ea, studiaz-o (fa-i niste poze pentru noi) ca doar e a ta :D

Numai bine si asteptare usoara!
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde DJManzoty » 11 Aug 2007, 15:13

toxicristi,

3 luni de zile am cautat o masina... nu e o perioada scurta...

dar.. recunosc ca FOCUSUL l-am ales in cateva minute pt ca il aveau si pe stoc. Am nevoie cat mai repede de masina si nu imi permiteam sa dau comanda si sa stau inca 3 luni dupa dealer. :D

poze le voi pune numai dupa ce o iau :D
DJManzoty
Incepator

Mesajde Cornel001 » 12 Aug 2007, 04:16

$1 scrie:$2ornel multumesc frumos!

ce sa zic.. alegerea am facuto cu greu dar fara test drive... pt ca domnii de la Colina nu aveau masina sa fac si eu un TEST DRIVE , cu toate c as fi vrut.

Stii ceva ? Si eu am luat-o fara test drive... la capitolul asta nu prea mi-am facut griji pt ca peste tot unde citeam despre ea spuneau ca e cea mai placuta la condus din clasa.

Cand raspunzi la mai multi incearca sa le pui pe toate in aceeasi postare.

Suna-i si bate-i la cap si tu p-aia cu banca :)
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Înapoi la Totul despre membri