Salutare!
Sunt plecat la bunici intr-un sat din MM si mai rar cu net-ul pe aici...
Postez dintr-un ghid pe care l-am facut ptr alt(i) user(i), asa ca mai dau si un copy paste
Sal!
Cam in doua zile poti vedea tot ce e de vazut.
Sper ca nu te superi daca dau un copy paste la ce am mai scris (harta e facuta ptr alen, care avea cam 6 ore de sezut (si statea la flamingo, asa ca ignora dreptunghiul luminat de sus), pentru tine nu se aplica neaparat, ca ai mai mult timp de vizitat si ar trebui sa vezi tot ):
Ti-am pregatit si o harta. Cand te uiti la ea, am notat cam 4 posibile trasee. Cele mai linistitoare sunt cele de pe extreme, adica Dupa ziduri (cu turnul alb si negru, bastionul grant (de unde cred ca se pot cumpara ceva suverniruri, dar nu sunt sigur), dar si un canal cu "mireasma" medievala cateodata), iar in cealata parte, Aleea de sub Tampa, o plimbare placuta si linistitoare. Cele de pe mijloc (Muresenilor si Republicii) se bucura de o arhitectura tipic medievala, dar au si o latura puternic comerciala (impanzite cu magazine). La capatul lui republii se afla Piata si Casa Sfatului (care cred ca este muzeu) langa arhicunoscuta Biserica Neagra. De acolo, ai putea sa mergi spre Tampa, pana dai de strada Poarta Schei, iar mergand in sus pe aceasta strada nu trebuie sa pierzi Strada Sforii. Trecand de aceasta, vei intalni o sinagoga pe stanga, iar apoi vei da de Poarta Schei si Poarta Ecaternia, un mic parculet pe dreapta, vis-avis de care se afla liceul Andrei Saguna. De aici ai putea sa mergi si mai sus spre Piata Unirii (coltul din stanga jos al hartii, unde se intoarce strada galbena), unde se afla diverse monumente, Prima Scoala Romaneasca si Biserica Sfantul Nicolae sau poti merge spre tampa, pe aleea de sub tampa si o plimbare cu telecabina pana in varf.
In principiu, cam astea ar fii principalele atratcii turistice (luate de pe net):
1. Piata Sfatului
2. Str. Republicii
3. Biserica Neagra
4. Magazinul Star
5. Biserica Sf. Nicolae si Prima Scoala Romaneasca
6. Aleea de sub Tampa + Telecabina spre Varful Tampa
7. Dupa Ziduri + Turnul Alb + Turnul Negru
8. Casa Sfatului - Muzeul de Istorie
9. Str.Sforii
http://www.brasovean.ro/cat_atractii_tu ... rasov.html
Ar trebui sa mergi si pana in Poiana Brasov, ca e frumos si acolo.
Uite o harta fara marcaje (daca vrei sa o printezi sau sa o iei cu tine):
Sa nu uit de panourile touchscreen de la casa sfatului. Unu e cu pensiuni, restaurante, etc, altul cu harta orasului, iar de la al treilea iti poti face poza acolo si o trimiti pe email (ask alen

).
Cam in ce perioada treci pe aici? Sper sa fiu prin zona, ca sa ne intalnim
Pensiune nu prea stiu. Alen a fost la mai multe , iti poate zice el cum au fost. Daca vrei prin bran, am o cunostinta pe acolo si pot sa intreb niste preturi. E la drumul mare, deci nu e afectata de ce vezi la TV .
L.E.
1. Nu veni pe sibiu, ca numa te umpli de nervi de la atatea semafoare.
2. Ce aveti cu giratoriile?

Sunt de departe cel mai eficient tip de intersectie. Fac pariu ca la intersectia Calea Bucuresti cu Saturn nu mai stau cat 2 ture la semafor.