ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

16 Aug 2007, 14:54

m-am intors acum 2 zile de la balchick;
am stat la hotel Ahilea*** si pot sa confirm si eu ca este adevarat, preturile la receptie sunt mai mici decat la agentie, acelasi lucru mi l-au confirmat si niste amici cu care am fost si care au stat la Elit***, deasemenea mancarea este foarte ieftina la restaurante;
despre furtul masinilor nu stiu ce sa spun, n-am auzit pe nimeni, in schimb am auzit foarte multi romani care se plangeau ca le-au fost ridicate de politie la Albena sau la Nisipuri pentru parcare neregulamentara; un vecin de palier de la hotel Ahilea a fost intr-o zi la Albena si a parcat masina la hotel Malibu (chiar in parcarea hotelului), cand s-a intors de la plaja n-a mai gasit-o, a crezut ca i-a fost furata, pana la urma a aflat de la receptia hotelului ca i-a fost ridicata de politie (nu avea in geam tichetul de parcare al hotelului)...l-a costat 135 de leva sa o recupereze;
in Albena este practic imposibil sa ti se fure masina, pt ca la intrarea in statiune ti se da un card, in care sunt stocate informatiile despre masina : marca, culoare, numar...masina respectiva nu poate parasi statiunea (la toate iesirile sunt bariere) decat daca soferul arata cardul respectiv...singura posibilitate ar fi sa-ti fure si masina si cardul...cam greu
Răspunde