Intentionez sa achizitionez o masina in leasing pana la sfarsitul anului. Momentan m-am fixat pe 4 modele, dar nush exact ce sa aleg. Fiecare model difera, oferind diferite benficii si dotari. In mare caut cea mai buna balanta pret dotari pe motorizare diesel, minim 100cp.De asemenea nu prea as dorii sa depaseasca 20000 EURO DDP, sper sa-mi dea cei de la ford un disc ceva Ca minime, ESP, Full electric, climatronic(x1/x2), cd player + comenzi, jenti, proiectoare, aspect exterior placut. Urmeaza sa fac multe drumuri in tara si sa ma intalnesc cu persoane importante si sunt de parere ca prima imagine conteaza mult. Cred ca daca am o masina cat mai dotata cu atat mai bine

(nu intra in discutie SH). Cele 4 modele asupra care m-am oprit sunt :
Skoda Octavia Elegance 1,9 TDI 105cp + xenon+ESP+jante 16"+ oglinzi heliomate + volan multifunctional + .. 19784 DDP
Ford Focus 4u Ghia 1,8 TDCI 115cp + Faruri autoadaptive cu halogen+DualClimatronic+ESP+ RadioCD Sony+ parbriz reflectorizant 20936 DDP
Ford Mondeo 5u Trend 1,8 TDCI 100cp + Faruri autoadaptive cu halogen+geamuri fumurii+ parbriz inflarosu+IVD+inchidere dubla 22491 DDP
Renault Megane 4u Privilege 1,9 DCI 130cp +ESP+xenon+presiune pneuri+trapa electrica+scaune incalzite+radiocd mp3 cu comenzi 19969 DDP
Ordinea in care sunt date masinile, exprima opinia mea asupra a ceea ce cred ca este cel mai rentabil, pret vs dotari
PS : Stiu ca sunt pe un forum Ford, dar 50% din decizie e catre ford si vreau sa aflu parerea voastra.
Sunt deschis catre orice sugestie.
Toate cele bune