$1 scrie:$2ext007
Am sa i platesc taxele postale cand ne vom intalni ...in sala de judecata.
Si ca sa ti raspund la postul tau anterior,mai jder mic.....tocmai ca nu este operator de date cu caracter personal nu are voie sa foloseasca date si sa publice fara acordul celui in cauza.Daca era operator,avea un nr atribuit si putea prelucra,posta date despre persoane.Si nu e nimeni smecher,chestia asta se putea rezolva foarte usor,asa cum ai spus tu.Dar modul asta de a vedea lucrurile,Olteas a ales calea cea mai aiurea...primul post la anuntul meu .....puteti sa l cititi.Putea frumos sa mi ceara explicatii in prv sa discutam si sa ajungem la un consens si daca era vina mea ii plateam taxele pt retur.Chiar imi doream boxele acelea.
Am spus ca nu mai discut pe acest topic....dar constiinta nu ma lasa.
Si bunul simt nu cred ca esti tu in masura sa l calculezi...dupa reactia ta acida si bagatul asta in seama fara sa ai nici o treaba cred ca MATALE ai lipsit cand s a impartit.
mai ..dorele...esti cam varza...
nu intelegi nimic si nici nu o sa intelegi vreodata ....pentru ca la tine genetica nu si-a spus de la inceput cuvintul.
m-ai facut sa-mi schimb impresia despre ardeleni.
tu si cu boc... 
1-tocmai pentru ca nu este operator de date ,
nu se afla sub incidenta legii privind protectia datelor cu caracter personal,. Operatorii inregistrati , cei ce proceseaza sute si mii de date au obligatia de a proteja datele, sa le afiseze si sa le stearga la cerere.
2- intre voi a fost o intelegere comerciala, un acord de liber schimb, in care pentru a putea primi marfa...trebuia sa trimiti adresa de expeditie, adresa de expeditie si numele tau fiind de fapt garantia corectitudinii tranzactiei
daca voiai si intentiona-i sa ramai anonim trebuia sa-ti inchiriezi o casuta postala...dar nimeni nu trimitea un colet cu plata ramburs la o casuta postala.
3-deoarece singur si de buna voie ai trimis datele inseamna ca ti-ai asumat riscul ca acestea sa fie divulgate de partenerul de afaceri , in cazul in care intelegerea respectiva nu este respectata de una dintre parti, pentru a proteja ceilalti cumparatori -vinzatori..
daca te duci la un magazin si cumperi ceva pe factura, ai sa vezi ca se trece inclusiv cnp, serie de buletin, adresa , nr de auto.
colegul de forum oltenas , nu a postat datele tale desteptule....el a postat o factura de transport, pentru a dovedi ca el a trimis coletul la termenul solicitat, si catre destinatar.daca vei cauta pe net unde trebuie , gasesti postate milioane de facturi, mai ales la institutiile publice.
Cu ceva timp in urma am vazut intr-un ziar central o imagine cu o factura , care dovedea o suma de achizitie...
4-
ai profitat de acest forum in care sunt oameni seriosi si de cuvint si nu ai ridicat coletul de la posta, coletul cu marfa comandata de tine, provocindu-i o paguba partenerul tau de afaceri.. avea-i dreptul sa te razgindesti , dar trebuia stabilit inainte cu partenerul despre aceasta posibilitate, precum si impartirea pagubelor si posibilitatea de ramburs.
si colegul oltenas si-a asumat un risc cind a trimis coletul, dar se pare ca a fost un risc cam mare.
nu cred ca il deranjeaza atit de mult suma de 20-30 de ron cit a pierdut cit atitudinea ta de mirlan., acest lucru deranjindu-ma si pe mine.
5-in loc sa-ti ceri scuze si sa incerci sa ,,dregi busuiocul" , sa platesti paguba , te bagi in seama ca un nesimtit si incerci ,chinuind tastatura si limba romana sa ne arati ce smecher si ce tare de cap esti.
6-
nu astept un raspuns de la un om care nu-si tine cuvintul. ,
7-poti sa ma chemi in judecata..dar mai intai sa chemi ginecologul.te-a scos cu forcepsul. :D