ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
29 Apr 2012, 22:23
Buna! Vreau sa imi iau o masina (diesel, brek sau berlina) buget 3500 Euro, as prefera un mondeo dupa 2000, daca ma puteti ajuta cu niste recomandari...mersi!
29 Apr 2012, 22:40
Cauta un passat.e mai bun decat mondeo. Eu personal am mondeo. Nu m-a dezamagit,si nu mi-a picat nimic,dar ce citesc pe forum,au o gramada de probleme.Am avut si passat,si m-as intoarce cu placere si cu toata increderea la el!
29 Apr 2012, 22:45
E mai bun, adica .... la ce...?
30 Apr 2012, 09:56
Ia-ti passat ca ala nu se strica niciodata...
cauta un TDdi bun, chiar daca are 250 mii de km e motor bun, nu e pretentios la motorina si merge brici. Un pic mai zgomotos, dar e ok. Cauta sa nu fie botit, si mai ales sa aibe cat mai multe optiuni!! Cat priveste Passat-ul...eu nu as mai crede in povesti cu zane. Ca orice masina se strica, si uneori pica chiar mai des ca un Mondeo.
Bafta
30 Apr 2012, 10:59
mda, mersi de sfat "verga_Cip", astept si alte pareri sfatuti si oferte... nu ma prea grabesc sa cumpa...
03 Mai 2012, 18:36
Cauta topicul "sfat achizitie" la Mondeo 3, acolo sunt pro si contra destule, este topic de diesel si topic de benzina + vreo 2 topicuri generale (la ce sa te uiti cand iei un Mk3).