am vazut acest topic, si sunt revoltat impotriva acestui next007, si va spun si de ce:
am comercializat multe obiecte, am vindut si cumparat multe obiecte , nu numai prin clubford forum, ci si prin alte site-uri.
Am folosit intotdeauna POSTA ROMANA coletarie, deoarece la colete mici , de valoare mica, pretul este net avantajos, fata de curier.-8-10 ron fata de 35- 40. ,mai ales ca transportul pentru membrii clubford este gratuit , si il suportam noi,.
Am trimis si primit peste 50 de coletele in ultimele 6 luni.
Nu s-a intimplat vreodata ca un colet sa nu ajungasa ajunga in mai mult de 3 zile indiferent de destinatie(singura exceptie a fost un clete asta iarna trimis la costanta-a facut 5 zile-inzapezisera drumurile.
nu pot sa-i condamn, atunci asteptam un colet prin urgent curier de la thulle cluj si a venit dupa 8 zile..

)
nu s-a intimplat sa nu gasesc tidula de la posta cu mandatul, sau vreun client sa-mi spuna ca nu i-a ajuns coletul.
Pe scurt sunt multumit de serviciile si preturile lor, au devenit mai seriosi si responsabili.pacat ca nu rezolva cu aglomeratia de la ghisee , ca atunci ar fi super..
pentru ca acest timp de comportant neserios imi aduce si mie prejudicii-un client care si-a luat teapa , a doua oara cu greu va fi convins sa mai comanda ceva.
deci , pierd un posibil client.
din pacate pentru nenea next777 ,
plingerea la judecatorie (teoretica) nu are temei legal.domnul oltenas,
nu este administrator de date cu caracter personal, nu are nici o obligatie in a pastra confidentialitatea datelor tale personale pe care le-ai incredintat de buna voie.....
, pina cind moartea va va desparti....
si nici nu ai solicitat in mod scris inainte sa nu divulge aceste date......
asa ca fa pasi de aici cu amenintarile, incearca pe
manele .ro sa compui o melodie....
propun crearea unui topic special in rubrica comercial , unde sa afisam
, neseriosii si teparii.