$1 scrie:$2a, m-am prapadit de ras si eu.
un -doi, gata toti neseriosii te ameninta cu tribunalul....
te mai miri de ce avocatii traiesc bine si procesele dureaza cu sutele de ani...
dorele...sa nu ma uiti ...eu astept citatia, ca asa mi-ai promis..... 
si tu cum esti om de cuvint si de caracter , serios ca un ardelean cumsecade sper sa te tii de cuvint....

Am spus ca nu mai postez nimic aici dar nu ma pot abtine....Nu stiu unde ai citit tu ca eu te voi da pe tine in judecata si nici nu as avea motiv,asa cum a mai spus cineva pe aici.Toata faza asta s a inteles gresit,asa cum a spus si Olteas si in momentul cand am discutat cu el(doar cu el)pe prv s a lamurit povestea.
Spectacolul place si insi gen Jdermic,care altceva decat sa arunce paie pe foc si sa se bage in seama,fara a avea vreo legatura sunt multi.Astia suntem si ne meritam soarta,cea mai mica problema este transformata in circ national si bagatorii in seama se alimenteaza din asta.
Eu as sta sa ma gandesc,mai jder cacacios(lucru pe care probabil la ai face si tu daca ai avea cu ce)cam care a fost treaba ta in discutia asta,in acest conflict??? Cam cum ai picat tu acum, in momentul in care lucrurile intre mine si Olteas s au rezolvat???? Iti spun eu ai picat de fazan,clovn care se agita degeaba,probabil ca nu ai cu cine sa ti impartasesti frustrarile si atunci calculatorul este salvarea ta,evadarea ta din rutina si imputiciunea in care te scalzi.Prietene ...plimbate,recreazati creierasul fi mai sociabil nu asa acid si limitat la bagari in seama in conflicte care nu te privesc.Tembelismul te caracterizeaza si ,culmea, astia ca tine trebuie sa rabufneasca oridecate ori au ocazia,indiferent daca ii priveste sau nu situatia creata.
Pe Olteas nu l a speriat faptul ca l am amenintat ca l dau in judecata,si daca el vrea poate sa posteze ceea ce am discutat cu el in prv,dar nu cred ca si ar avea rostul pt ca ,cum am mai spus este un conflict care ne priveste.
Ma simt dator fata de el si de ceilalti colegi de aici (nu la tine ma refer mai muc cel mic!)
SA MI CER SCUZE pt situatia creata si sincer a fost o incurcatura,in care vina imi apartine.NU consider ca asta poate cataloga un om ca fiind tepar,asa cum s a inteles.
O zi buna va doresc,eu nu mai am ce posta aici,cum am mai rugat ....Rog un Admin sa inchida acest subiect!