ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
16 Aug 2007, 11:07
mda ...
dupa cum stiti, am ramas fara carnet pana pe 27 sept, asa ca excursia asta s-a f***t
drept care planurile s-au schimbat
1. plec cu avionu la roma pe 31 aug si ma intorc pe 6 sept
2. pe 8 sept plec in grecia - probabil paralia; ceva sugestii de pensiuni pe acolo?
merci
16 Aug 2007, 12:28
$1 scrie:$2. pe 8 sept plec in grecia - probabil paralia; ceva sugestii de pensiuni pe acolo?
Dupa 16, Corfu, te intereseaza? E posibil sa ajung pe acolo, dar inca oscilez intre o plimbare prin Europa sau la mare in Grecia. Despre Insula Corfu am auzit numai de bine si vreau sa incerc.
16 Aug 2007, 12:33
imposibil batrine
de pe 17 am treaba la greu
16 Aug 2007, 21:25
$1 scrie:$2da ...
dupa cum stiti, am ramas fara carnet pana pe 27 sept, asa ca excursia asta s-a f***t
cum ai ramas fara carnet coane?
condoleante
17 Aug 2007, 00:03
trecui pe rosu
vezi ca am scris in topicul cu punctele de penalizare
24 Aug 2007, 13:32
Va salut din Barca
O sa dau detalii cand ajung acasa. Am venit prin Serbia, Croatia, Slovenia, Italia si Franta. Inca nu am facut calculul la motorina pt ca am venit cu un audi a4 1.9 TDI care nu e al meu si nici la autostrazi. Tot ce pot spune este ca intr´ó astfel de excursie chiar sunt foarte multe de vazut si merita fiecare banut dat.
24 Aug 2007, 13:34
Pai hai cu mine pe 31 in grecia si te duci p-orma la roma

mai am un loc in masina.... sau esti cu nevasta ?
24 Aug 2007, 14:30
Eu tocmai m-am intors din Grecia..a fost super.M-am distrat klumea.
Da acuma am revenit cu picioarele pe pamant si am trecut din nou la treaba.