Salut,
Am crezut ca nu voi mai scrie asa de curand pe acest topic dar din pacate sunt obligat sa o fac deoarece romanul e mare parsiv si de aceea suntem prost vazuti pe unde mergem si numiti tara hotilor.
Am sa rezum o mica "escrocherie"care a avut loc acum 2 zile dar nu voi mentiona nume pentru ca nu isi are rostul.
Am obiceiul ca de 3-4 ori pe an sa mai intru pe la subiectul cu pompe de servodirectie si casete si sa rog colegii de forum care inlocuiesc pompele de servo care sunt distruse si nu mai pot fi utilizabile,sa imi trimita si mie una pentru a le studia in vederea repararii lor daca s-ar putea efectua dar niciodata nu mi-a fost indeplinita doleanta.
Acum 2 zile gasesc un mesaj privat in care cineva ma intreba daca doresc sa imi trimita una de Mondeo care nu mai baga deloc deci clar ca turbina era distrusa,el montand una noua.
I-am confirmat ca as vrea sa intru in posesia ei,i-am dat datele mele de expediere urmand sa platesc transportul la primire.
Pana aici toate bune si la locul lor dar ieri gasesc alt mesaj de la persoana in cauza care imi spune asa:
-Bine,bine o vrei dar cat oferi pe ea?
Eu intr-un spirit de gluma si incercand sa nu-i dau o replica acida din care sa rezulte ca noi ne ajutam intre noi pe aici si nu luam bani pe informatii de care beneficieaza si el la randul lui,ii fac o oferta de 150 ron pe un lucru care se numea fier vechi si nu se mai putea utiliza.
Dimineata am gasit raspuns la mesaj ca pretul oferit de mine este ok si ca maine mi-o pune la curierat.
Am ramas foarte dezamagit si totusi am avut bunul simt sa ii transmit ca sincer nu ma asteptam si sa nu o trimita degeaba cu toate ca altul in locul meu i-ar fi dat o lectie,adica sa o comande si cand vine sa ii fi dat retur ca sa il sature altadata.
Mai m-ar interesa de la cei care mai au pe acasa cuie indoite,suruburi sficuite si un parbriz spart dar sa fie securit nu duplex.
THE END.