Discutii libere/forum

Noi, daci sau romani?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Noi, daci sau romani?

Mesajde bricy » 01 Iun 2012, 17:55

Ok, scuze.
Sunt mai multe informatii eronate decat corecte si am considerat ca e mai bine asa decat sa zapacim lumea.

@temir, fii sincer esti roman? ca prea esti contra la orice.
"Nu întrebaţi ce poate să facă ţara pentru voi, întrebaţi-vă ce puteţi face voi pentru ţară"
bricy
1nsane Member

Maşina: Focus 2002 2.0i 131cp Brc
VIN: WF0NXXGCDN1P72637

Mesajde 4focus » 01 Iun 2012, 19:55

Bricy la al doilea alineat is de acord cu tine si nu pot decat sa rad :)
ford focusfinesse1,8 TDDi 90calutzi:)+WEBASTO pt cunoscatori:)
"Pentru ca raul sa triumfe este destul ca oamenii buni sa nu faca nimic"
Cea mai mare ispita in viata este...sa te multumesti cu putin by THOMAS MERTON

Cum recunosti un om de exceptie...cand toti imbecilii se unesc impotriva lui vorba unui coleg de forum
4focus
1nsane Member

Mesajde ip man » 03 Iun 2012, 07:30

am luat ban(4focus) ca lu oficerul nu i-a placut ca l-am facut destept,na uite ca te fac cel mai mare prost ca esti si mai e vb aia romaneasca care ti se potriveste ''prostu daca nu-i fudul nu-i prost destul'' =)) ,:))))))
ce sa-i faci si moderatori au rebuturile lor,grev e ca arunca cu banuri cum as arunca eu cu injuraturi la adresa lor 8-}
numa bine!
P.S. ma astept la alt ban permanent ca sa dovedesti/dovediti ca esti si fudul
ip man
Incepator

Maşina: Ford

Mesajde ip man » 03 Iun 2012, 07:40

temir,tu ai luat ban?:)))e, o sa supravietuim cu greu:)))) dar o sa trecem si peste club ford:))))))sau trec ca poate sunt singur:)))
numa bine!
ip man
Incepator

Mesajde temir » 03 Iun 2012, 08:32

$1 scrie:$2emir,tu ai luat ban?

(Inca) nu, dar nu prea am avut la ce sa raspund (aia cu daca-s roman sau nu, nici macar n-are relevanta - dar nah, spun: is roman din parinti si bunici si strabunici romani - dar asta nu ma face sa sustin orice prostioara care vrea sa ne urce in fruntea tuturor natiilor, daca n-are temei zdravan - dar atunci n-ar mai fi prostioara).

$1 scrie:$2m luat ban(4focus) ca lu oficerul nu i-a placut

Shit happens - dar putina diplomatie n-a stricat nimanui, niciodata; daca a gresit el ca te-a banat, mult mai bine, cinstit si transparent ar fi fost sa contesti masura aici - dar esti sigur ca te-a banat? ca n-a anuntat nimeni pedeapsa, si nici presupusa ta infractiune nu s-a vazut; sau v-ati ciondanit pe privat? ca asta ar fi alta prostie, chiar un moderator indemna la folosit mesageria privata pentru injuraturi.

In fine (si dupa cum zicea insusi "observatorul"), acest forum nu este foarte impresionat de discutiile care nu-s inchinate preaslavitului motor, asa ca mai bine te lasi pagubas si discuti pe forumuri si mai deschise si mai prietenoase.
temir
Member

Maşina: mondeo ghia '95 1.8 16v
VIN: careestesinusebea

Mesajde ip man2 » 03 Iun 2012, 09:41

temir,stai ca a trebuit sa imi fac iarasi cont nou datorita unui nou ban,incepe sa imi placa :D
eu nu gasesc diplomatie in a ma umili si ruga si sa ma gandesc cum sa explic mai bine adminului ca eu nu am vrut/facut nimic deplasat si ca ala so trezit cu fata la perna si s-a gandit azi la cine dau ban,cred ca si astia au norma la warnuri si banuri =)) =))
nu sunt genul de om care se milogeste si sa vina cu explicatii si argumente ca nu e vina lui si sa sper ca sa ma ierte d-l moderator pt comportamentul nerespectos =)) =)) =)) this is bullshit =)) =)) 8-}
las pe alti sa adopte metoda asa numit a diplomatiei :D
numa bine!
ip man2
Incepator

Mesajde temir » 03 Iun 2012, 09:54

$1 scrie:$2u nu gasesc diplomatie in a ma umili si ruga si sa ma gandesc cum sa explic mai bine adminului ca eu nu

Nu e de umilit, e de sustinut propria cauza pe caile normale; asa, el o tine pe-a lui si iti baneaza clonele (asta chiar in conditiile in care banul initial a fost nejustificat: aia este o poveste, clonele cu care postezi acuma is alta poveste), tu o tii pe-a ta si iti faci altele - cine crezi tu ca arata comportament rational si demn? (nici tu, ca ambitia nu e neaparat o calitate, si nici el, pentru ca, in loc sa aplaneze conflictul - chiar daca ar trebui sa accepte ca te-a banat degeaba - il intretine si te provoaca sa gresesti iar si iar)

Prin urmare, si ca sa zicem o vorba-doua si ontopic: este mai mult decat evident ca nu suntem nici daci, nici romani - suntem români.
Asta e!
temir
Member

Mesajde ip man2 » 03 Iun 2012, 10:04

Inclin sa iti dau dreptate,dar pana la urma fiecare este responsabil pt faptele/actiunile sale si unii platesc pt asta si altii nu,daca unii si-ar accepta greselile de la inceput eu nu as fi nevoit sa adopt un astfel de limbaj si nici sa imi fac clone
iar la ultimul alineat suntem pe aceeasi lungime de unda:)
numa bine!
ip man2
Incepator

Mesajde smokefield » 03 Iun 2012, 10:37

si evolutia situatie de mai sus dovedeste cu atat mai mult ca suntem doar romani si nu conteza absolut deloc ce stramosi am avut, cat conteaza unde am ajuns...
smokefield

Maşina: c-max

Mesajde DanielArdelian2 » 03 Iun 2012, 12:29

$1 scrie:$2u nu as fi nevoit sa adopt un astfel de limbaj si nici sa imi fac clone

Aceasta este o afirmatie mincinoasa si puerila.
Nu te obliga nimeni sa-ti faci clone si sa folosesti un asemenea limbaj.
Nu sta nimeni sa te ameninte cu pistolul la tampla ca te omoara daca nu postezi si tu minim 3 injuraturi pe ClubFord pana la ora 16:00.
Acesta este insa nivelul tau de cultura si civilizatie.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde temir » 03 Iun 2012, 13:58

Bun, daca tot s-a terminat discutia legata de subiect, haideti sa analizam:
- primul post ridica o problema, urmatoarele opt o dezbat (nu pot sa nu repet sublinierea: absolut normal si civilizat s-a discutat);
- al noualea post previne asupra drobului de sare: ia vedeti ce vorbiti si cum vorbiti, sa nu va prind cumva ca...
- mai curg vreo 14 posturi legate de subiectul in discutie (cu tot cu mesaje de linistire catre atenta moderare)
- al 25-lea post vine ca observatia ca nu se mai discuta la subiect (ei, cum naiba?!) si ca inchiderea topicului e gata coapta

Dupa care chiar s-a terminat cu discutia: au curs oftopice, s-a dat un ban de-aiurea, au curs iar oftopice, s-au facut clone.

Dati-o dracului de treaba, asta numai moderare n-a fost, asta a fost uciderea unui subiect de discutie! si vigilenta conducere ar cam trebui sa-si asume responsabilitatea; daca de la un user oarecare ne putem astepta de la orice (putem sa anticipam chiar si un nivel scazut de cultura si civilizatie), de la moderatori parca avem pretentie, ca doar n-or fi fost promovati pe spagi si pe nepotisme.

Imi pare rau Daniel, esti unul dintre putinii clubfordisti pe care ii respect si simpatizez din toata inima (ca avem destule in comun), dar cred ca interventia ta de aici putea sa lipseasca - stiu ca ai dreptate, numai ca omul are si el dreptate: faptele pe care le incriminezi au venit ca o reactie la faptele unuia dintre colegii tai de moderare (asta nu scuza, dar trebuie sa recunosti ca explica) - poate n-are tot omul rabdare sa-i expire banul abuziv ca sa vina sa protesteze.
temir
Member

Mesajde verga_Cip » 04 Iun 2012, 09:35

temir .. am momente in care cred ca esti un super om, cult, sustii cu citate, bine documentat, intr-un cuvant super ok, si momente in care te razvratesti absolut gratuit, stricand aproape tot ce-ai "cladit" anterior.

subiectul a decurs, din punctul meu de vedere, civilizat. insa ce vezi tu pe forum si ce vedem noi .. e mare deosebire. asta pentru ca noi nu citim 1 topic, asa cum observ ca faci tu ... sau hai, nu 1 topic, mai activ la o sectiune ... in care vii si expui pareri de cele mai multe ori foarte pertinente, dar cu citate, etc... revin, citim topicuri si suntem satui de contre. unul e ala cu comunismul, altul e motociclism si motociclete si exemplele pot continua. (romania te iubesc). aproape in toate topicurile se ajunge foarte usor la: politica, denigrare, frustrari (personale sau nu), etc.

daci si/sau romani este un subiect discutat si disputat de istorici, care nu au reusit sa se puna de-acord cu privire la acest subiect (scuze ca ma repet) si venim noi, o mana de oameni care numai istorici nu suntem sa scoatem untul din daci si romani. daca tonul nu se mentine unul normal (asa cu a fost pana acum, nu o contest) asta e un subiect de scandal!
Avand in vedere ultimele topicuri cu o gramada de contre, m-am vazut nevoit sa atentionez asupra a ce se poate intampla! ESTE ATRIBUTUL MEU S-O FAC! Convine, bine. NUUU?? la fel de bine!
Asadar, daca insinuezi (foarte voalat) ca topicul incepe sa se strice de la avertizare .. este gratuita afirmatia ta!

acum...decizia de BAN apartine unui moderator, se poate cere o informare sau contesta acolo in topic, insa...constat ceva: ca in acest topic nu se mai discuta la subiect. Gresesc?

Clonele sunt interzise si se vor bana, scrie in regulament.

PS: ma bucur nespus ca sunt unul din moderatorii NEsimpatizati...
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde bricy » 28 Oct 2012, 21:24

"Nu întrebaţi ce poate să facă ţara pentru voi, întrebaţi-vă ce puteţi face voi pentru ţară"
bricy
1nsane Member

Maşina: Focus 2002 2.0i 131cp Brc
VIN: WF0NXXGCDN1P72637

Mesajde maraV » 29 Oct 2012, 16:58

Vasile Parvan si alti arheologi care au studiat dovezile arheologice de pa teritoriul Romaniei considera ca dacii s-au asezat aici prin 750 i.e.n
-tablitele de la Tartaria au fost scrie in urma cu 7500 de ani inainte de scrierea sumeriana,deci nici o treaba cu dacii pt ca ei inca nu erau aici,inaintea dacilor aici au fost altii care foloseau o limba despre care azi nu se stie nimic
-poetul latin Ovidiu,exilat in Tomis intre 9-17 e.n. scrie in Tristele ca nu intelege limba getilor se inteleg cu ei prin semne :shock:
-din testele de ADN facute din oseminte dacice sa facut comparatia cu teste ADN luate de la unii cetateni romani da azi ,iar asemanarea este foarte CLARA.
maraV
Member

Maşina: ford mondeo ,2003,2.0tdci 115hp
VIN: wfowxxgbbw3k03203

Mesajde toxicristi » 29 Oct 2012, 18:33

$1 scrie:$2-poetul latin Ovidiu,exilat in Tomis intre 9-17 e.n. scrie in Tristele ca nu intelege limba getilor se inteleg cu ei prin semne :shock:

Asa patesc si eu cand vorbesc cu persoane din Republica Moldova :))
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum