Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Mondeo mk3 (WRC)

12 Iun 2012, 20:13

Salut sunt nou pe aici si vreau sa va prezint masinuta mea un Ford Mondeo MK3 2.0 benzina...Astept parerile voastre si bune si rele.
Fişiere ataşate
opj'['.jpg
ehr6u5e.jpg
98[y9[0.jpg
[0u9[90u0.jpg

Re: Mondeo mk3 (WRC)

12 Iun 2012, 22:54

Salut si bine ai venit pe forum!
Pentru a afla cat mai multe pareri d-ale noastre, ar fi bine sa ne dai mai multe detalii despre masina. Ai putea sa ne spui motorizare, dotari, impresii, eventuale modificari, experiente placute, experiente neplacute, plimbari facute cu ea, probleme intampinate si tot asa.

12 Iun 2012, 23:47

Multumesc de primire! Ca sa incep cu inceputul,motorul este 2.0 16V (145cp),ca dotari are geamuri electrice fata-spate,clima,oglinzi electrice si incazite,scaune electrice pe inaltime si incalzite. . . Am avut cateva probleme cu pompa de benzina pe care am si schimbat o intre timp dar in mare sunt multumit de ea. Experiente neplacute nu am avut pana acum si sper sa nici nu am ! Acum va las si pe voi sa va dati cu parerea si o sa va tin la curent cu modificarile care vor fi aduse.

13 Iun 2012, 13:59

Bun venit pe forum ! Frumoasa masina, arata bine si are dotari ok. Initial si eu imi doream un mondeo mk3, dar pan la urma am ajuns la focus :))

13 Iun 2012, 18:35

Multumesc frumos ! eu chiar mi am dorit un mondeo mk3 si sunt foarte multumit de el din toate punctele de vedere,ca mai cade cate ceva asta este...
Răspunde