Dezmembrari, unde, cum, ce?
Reguli forum
Ai dreptul sa deschizi
1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.
Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar
la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
Structura categoriei a suferit modificari,
atentie unde initiezi topicul/subiectul!
Topicurile de la fosta sectiune
Tuning si accesorii auto vor fi mutate in fosta sectiune
Piese de schimb, acum intitulata
Piese de schimb, de tuning si accesorii auto. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!
17 Aug 2007, 21:21
hmm, tentant cu jantele pe 14, prea mult pt cele pe 16..deci ies din discutie 16-le, dar impozitul e la zi sau pe cine este....ramane si Dumnezeu cu mila?
k am intalnit si astfel de cazuri si nu k m-ar deranja in vre-un fel
motorul ala e disperare mare, de mergea nu necesita platforma.
Astept sa vad dk imi vine platforma din DE, ce bani mai raman dupa transcriere si mai vorbim.
bataie la cuzineti, s-a calat arborele sau d c treb rectificat?
ce consum aveai inainte knd functiona?
evacuarea cum e...k stiam ceva...
18 Aug 2007, 05:12
Masina e inscrisa pe numele unuia din Bucuresti. Eu am vorbit cu omul si a zis ca daca vreau mi-o radiaza si o inscriu pe numele meu, dar impozitul e neplatit ultimul an. Sunt 58 RON. Evacuarea e noua, facuta de mine la Borla (cea veche mi-a cazut pe autostrada

). E teava de 53 mm din saxofon si finala originala Ford. Cu arborele e o intreaga poveste... I-am bagat ulei 10w60 full sintetic, cand ii trebuia 20w50 mineral, si l-a mancat. S-au blocat cuzinetii de la pistonul 1 si au mancat din arbore. Cand i-am bagat uleiul i-am pus si Dura Lube. Cat despre consum, daca iti zic nu ma crezi. Lua cam 9 in oras si 7 in afara, la mers nu tocmai usor. Motorul are injectie multipunct. Si daca vi sa o iei o sa vezi si ca nu are pic de uzura pe pistoane, camasi, supape, axa, etc.
28 Aug 2007, 22:16
cat vrei pe scaunele din fata? astept raspuns cu poze
mersi
29 Aug 2007, 07:16
Pai din cate vezi incerc sa vand masina cu totul... Si daca nu se ofera nimeni va ajunge la fier vechi curand
29 Aug 2007, 09:10
Mai bine o dezmembrezi si o vinzi pe bucati. La fier vechi nu iei mare lucru pe ea.
29 Aug 2007, 18:20
Faza e ca stau la bloc si nu am unde s-o tin...
29 Sep 2007, 22:51
DYC mai vinzi ceva dupa masina?m-ar interesa stopurile.Si daca e da si un pret.
PS.si blocu de lumini.m-ar interesa partea stanga ,cu parghile ptr semnalizare.Mie mi sa rupt butonu de avrie
30 Sep 2007, 03:13
Masina s-a vandut cu totul. Topic-ul se poate inchide