Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
30 Aug 2007, 01:18
Da' nu trebuie sa te tiganesti. Trebuie doar sa ii strangi de gat! Cred ca legea preved acest drept!
30 Aug 2007, 02:56
$1 scrie:$2ai bine sa primesc masina decit sa ajung sa ma tiganesc cu ei pe masina.
Adevarat, partea proasta este ca in procente mari ei vand aceeasi masina la multi cumparatori. Iti zic "e in tara, in cateva zile o aveti in curte" pana semnezi contractul. Dupa aceea, sa fii sanatos pana iti vine masina.
"Verba volant, scripta manent" este de actualitate, chiar daca nu se refera ca volante sau script-uri...
30 Aug 2007, 04:41
$1 scrie:$2a' nu trebuie sa te tiganesti. Trebuie doar sa ii strangi de gat! Cred ca legea preved acest drept!

bine zis.
30 Aug 2007, 04:46
nu legea , e prevazut in contract
30 Aug 2007, 16:20
Cind se face comanda la masina, in contract scrie 90 zile si mai cred ca sunt si lucratoare, asa ca nu prea ai ce comenta.
30 Aug 2007, 16:49
$1 scrie:$2ind se face comanda la masina, in contract scrie 90 zile si mai cred ca sunt si lucratoare, asa ca nu prea ai ce comenta.
De ce???? Daca au masina acolo pot schimba, nu sunt contracte la nivel de tara...
Normal ca daca iti zice ca se baga in fabricatie si atata dureaza nu ai ce face, dar daca se dau rotunzi ca masina este pe stoc le poti cere sa schimbe (mai ales ca nu e mare scofala, nici macar nu au nevoie de jurist decat cu titlu informativ pentru ca nu se modifica decat data de livrare).
30 Aug 2007, 18:21
In cazul de pe stoc ai perfecta dreptate.
10 Sep 2007, 17:12
aceasta culoare si kelp sunt 2 lucruri diferite nu?