Dealerii Ford din Romania
CSD - dealer & service Ford
Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie
Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip
de CatalinKRK » 04 Sep 2007, 06:14
- CatalinKRK
- Incepator
de CatalinKRK » 05 Sep 2007, 20:32
- CatalinKRK
- Incepator
de scor.pio » 13 Sep 2007, 15:06
[/quote]
Salut,
1. Avem decontare directa cu Omniasig
2. Daca nu stim ce are masina... e cam greu sa iti promit ca e gata in 3 zile + ca nu sunt sigur ca poate intra in service peste 5 zile (10 sept)... trebuie sa ma suni sa vorbim
3. Exista transport
Cu placere![/quote]
O rugaminte! Ai putea sa ne spui societatile de asigurare cu care aveti decontare directa. Urmeaza sa-mi vina masina si aceasta informatie m-ar ajuta in alegerea asiguratorului. Multumesc!
Salut,
1. Avem decontare directa cu Omniasig
2. Daca nu stim ce are masina... e cam greu sa iti promit ca e gata in 3 zile + ca nu sunt sigur ca poate intra in service peste 5 zile (10 sept)... trebuie sa ma suni sa vorbim
3. Exista transport
Cu placere![/quote]
O rugaminte! Ai putea sa ne spui societatile de asigurare cu care aveti decontare directa. Urmeaza sa-mi vina masina si aceasta informatie m-ar ajuta in alegerea asiguratorului. Multumesc!
-
scor.pio - Ford Freak
- Maşina:
Revizie 2500, ford fiesta
de emmilian_tgv » 17 Sep 2007, 14:26
Salut ross,
conform discutiei telefonice, confirm programarea pentru revizie pt. miercuri la 14:30 pentru masina din semnatura (DB 26 EMR).
o sa mai incerc in cursul zilei de azi si pe telefon - acu' mi-a intrat mesageria...
te rog sa-mi confirmi daca ramane miercuri la 2 jumate'.
multumesc.
conform discutiei telefonice, confirm programarea pentru revizie pt. miercuri la 14:30 pentru masina din semnatura (DB 26 EMR).
o sa mai incerc in cursul zilei de azi si pe telefon - acu' mi-a intrat mesageria...
te rog sa-mi confirmi daca ramane miercuri la 2 jumate'.
multumesc.
Fiesta Confort 1,25 l, iulie 2007 - Green Apple
-
emmilian_tgv - Incepator
- Maşina:
Înapoi la Dealerii Ford din Romania