Imagini/Filme/Sunete diverse
30 Aug 2007, 03:10
Tzaranu roman a pus mana pe un bmw si se crede cel mai mare din parcare...
31 Aug 2007, 12:40
Mda, mentalitate... no comment! Cel cu Lamborghini in prima faza s-a dat de pe banda. Asa ceva nu prea vezi in Romania. In Romania, vezi genul de tarani ca in film, care se cred cei mai tari ca merg pe a 3-a banda pe autostrada si "se pisa" pe orice depasesc ! Parca i-a auzit cel din Lambo!
31 Aug 2007, 15:17
vreau si io una daia galbenaaaaa... sa fac nervi la folbalisti ........
31 Aug 2007, 15:23
cine pe cine s-a pishat oare?
01 Sep 2007, 00:18
Suuuper tare..!

Mare ti-e gradina ta Doamne...Comentariile sint de prisos..
01 Sep 2007, 00:38
Si ne mai miram de ce suntem primiti atat de rau in strainatate...
Cu reprezentanti de seama ca acestia succesul e garantat !
Sunt multi romani cinstiti si e pacat de aceia.
01 Sep 2007, 14:54
hahahha...l-a vazut pe prost cu camera si s-a enervat
btw...am prins un gallardo in tunel...doamneeee cum se aude motorul
01 Sep 2007, 15:39
Astia sunt cei mai periculosi ( sinucigasi ) pe drumurile publice ; astia care fugareau vacile pe camp apoi au ajuns printr-o tara straina si si-au cumparat masini puternice !
Cunosc un caz personal!
01 Sep 2007, 15:55
Incredibil, nu mai pot de ras!

UIte cum ne pisam pe Lamborghini. Dupa esapatie cred ca era si varianta cea mai puternica de la Murcielago. Ce sa zicem, taranul care s-a suit in BMW se crede zeu. Avea 240 la ora!!!! si nu-l mai vedea pe Lambo nici cu zoomul la maxim!
Macar ascultau Nickelback si nu manele...
01 Sep 2007, 17:58
ascultau nickelback ca nu se pricepeau sa puna cd-u lu guta maimuta
04 Sep 2007, 00:36
Fix mentalitatea pe care o au soferii lu peste si pe strazile noastre .
Ce pana mea sa se dea jmecheru cu beemveu pe banda din dreapta dupa ce a depasit , las ca e mai prost ala cu Lamborghini ca nu are 215 cp , are doar vre-o 500 .
Mi-e greata si cred ca si voua .
04 Sep 2007, 01:42
$1 scrie:$2scultau nickelback ca nu se pricepeau sa puna cd-u lu guta maimuta
=))))
1. ce oligofreni.
2. ce merea lamborghiniul.
3. totusi mergea si bimmeru.
04 Sep 2007, 01:56
Cred ca au vrut sa ne arate ce cojones au ei... Dar lamborghinezu a avut de doua ori mai multe si mai mari decat taranii din bemveu la un loc.
04 Sep 2007, 02:40
Mamaaaaa... am ris de ma doare burta... ce purii taranii nostri. Vai mama lor de looseri. Ce bucurie pe capul lor si ce si-au luat-o dupa aia
04 Sep 2007, 02:43
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2scultau nickelback ca nu se pricepeau sa puna cd-u lu guta maimuta
=))))
1. ce oligofreni.
2. ce merea lamborghiniul.
3. totusi mergea si bimmeru.
Eu as adauga si punctul 4:
4) ce oligofreni...
A facut misto Lamborghini-ul de ei, dar intr-un mod elegant
04 Sep 2007, 11:18
Salutari...
"Te dai bai la o parte sa-l facem pe fraer..?" "Uitati-va cum ne pisam pe un lamborghini...."

Ma uit la filmuletzul asta again and again si ma minunez. Nici daca mergea lamborghini cu spatele nu aveau sanse sa-l faca. Tre sa fii ori nebun ori redus mental sa te pui cu un murcielago...adica 600 cai putere!!! 0-100 in ceva peste 3 secunde!!!...motor de peste 6000cc...Dar uite ca daca vrea cu adevarat, romanul poate...!
Aaaaa...de remarcat eleganta soferului de pe lambo care s-a dat civilizat pe banda 2 ...ceea ce la noi nu prea vezi.
04 Sep 2007, 13:56
asta`i ca`n bacul ala cu trabantul si cu slr`ul.....cand nu stia ala din trabant cum sa bage a 3-a!
04 Sep 2007, 16:03
Apropo de cedat banda, am vazut odata pe un sofer de-al nostru intr-un Cherokee, in spatele lui era o salvare cu girofarele aprinse care il claxona in continuu, iar el pur si simplu nu vroia sa se dea la o parte.
P.S. O fi consatean cu cel din BMW
06 Sep 2007, 02:22
Daca vad filmuletul de 100 de ori si tot fac pe mine de ras! Chiar se credeau cu racheta? Apropo, cam ce viteza avea Lambul cand a trecut de ei?