Il cheama RGABITZ si e cel mai NOU FOCUSAN OCEANIC!!!
Acum ceva vreme va spuneam ca sunt in asteptarea unui FORD FOCUS TREND COLLECTION 1.6 100CP BENZINA, HATCHBACK 5 USI,culoarea este un OCEAN BLUE.
A SOSIT MASINAAAA!!!!
A meritat toata asteptarea pentru ca este o masina superba, de ieri seara ma uit la ea si nu imi vine sa cred ca este a mea.
Tot ce imi mai doream pe ea era ESP, o cotiera ( dar am vb cu cei de la ford si cu 3,5 mil o pot monta la ei oricand), si cred ca o sa pun si xenoane pe ea cand strang bani ca m-a cam lasat lefter.
Dealerul s-a miscat destul de repede cu livrarea, numai ca imi doream atat de mult masina incat termenul de 3 -4 zile mi s-a parut extrem de lung.
O singura problema am avut, la verificarea masinii sub capota arata impecabil fara probleme, dar cand am ajuns in parcarea firmei unde lucrez ma uit sub capota cu un coleg si vad Bushonul de de vasul cu lichid pt Servo ca statea umpik cam aiurea, si am incercat sa il inshurubez dar degeaba, de fapt era rupt un piciorus din interor. Imediat m-am dus inapoi peste dealer si nenea se uita la el il ia si pleaca cu busonul in interior si in 2 minute s-a intors cu unul nou, cred eu ca l-a luat de la alta masina, dar nu m-a interesat atata timp cat am primit unul bun.
Am o singura intrebare la voi: ce ati primit de la dealer la ridicarea masinii, o sampanie, o umbrela, sau ambele sau altceva?
Oricum va recomand cu placere un FORD FOCUS, mai ales daca ti-l permiti sa ti-l configurezi cu tot ce vrei pe ea.
Va doresc sofat fara incidente si la mai multi kilometrii.
Am sa revin pana maine si cu niste poze pentru ca de bucurie am uitat sa fac poze.
- DJManzoty
- Incepator