Am niste nelamuriri, daca a mai trecut cineva prin asta poate stie sa ma lumineze. Aseara cand plecam de la lucru, pe bezna totala dau sa plec cu masina si constat ca in fata mea isi parcase sefu` masina in asa fel ca nu aveam loc sa trec. Aveam luminile aprinse toate, inclusiv faza lunga, si asteptam sa plece sefu` din loc sa pot trece si eu. Pentru nu stiu care motiv din lume berbecul se apuca sa dea in marsh-arierre, distanta intre noi fiind undeva sub 3 metri. Ma apuc sa dau claxoane disperate, flash-uri, nimic, el tot da in spate pana se freaca de mine pe partea dreapta pe aripa si portiera cu coltul spate stanga al lui. Totul s-a petrecut in uzina, deci nu pe drum public, nu stiu daca are vreo importanta. M-a asigurat sa stau linistit ca azi merem la politie si ca are asigurare facuta in Italia (e cetatean italian). Acuma, nu stiu la ce sa ma astept acolo, masina a fost adusa din Germania acum 7 ani si e inmatriculata pe fundatie, deci nu pe numele meu. Alta problema e ca aripa e infundata destul de urat, portiera nu e chiar atat de grav, dar parca n-as vrea sa se joace cineva cu chit si gata. Si inca una e vopseaua, care nu cred ca o va nimeri perfect cineva oricat de mester e pe calculator si va arata ca naiba daca vor fi vopsite numai portiera si aripa. Din cate stiu, pe asigurare imi repara la service numai ce trece "organu"

pe constatare. Deci, ce optiuni am, pot sa-i cer "organului" sa scrie ca trebuie vopsita toata sau asta se rezolva la service si plateste...cine ?!