PDR,reparatie masini avariate avariate de grindina
24 Iun 2012, 13:03
Avantajele reparatiilor folosind aceasta metoda sunt multiple, in primul rand vopseaua ramane originala si evitati toate riscurile revopsirii adica diferenta de culoare sau nuanta, incluziuni de praf in lac sau multe alte efecte de vopsire frecvent intalnite, astfel veti avea garantia ca valoarea autoturismului dumneavoastra nu are de suferit in urma revopsirii.
La fel chitul care se foloseste la acoperirea indoiturilor lucreaza in timp si exista riscul ca dupa cateva luni sa apara unele adancituri si deformari in zonele unde au existat respectivele indoituri.Metoda oferita de noi este cea mai buna alternativa, nu exista nici un fel de risc, autoturismul va arata exact ca inainte, iar timpul de lucru este semnificativ mai scurt decat in cazul revopsirii. De asemenea inclusiv din punct de vedere financiar reparatia oferita de compania noastra este mai ieftina decat cea clasica.
Pentru o estimare de pret este necesara o poza cu indoitura de preferat dintr-un unghi de 30-60 grade si un obiect din jur care sa se reflecte in ea pentru a se observa adancimea ei.
Pretul pentru aceste indoituri incepe de la 100 ron in functie de dimensiunea ei.
Pentru indoiturile cauzate de grindina conteaza, numarul lor pe fiecare element si dimensiunea majoritatii lor, in functie de acesti parametrii se poate face o estimare de pret.
Sc Profesional Car Detailing SRL str. Gaspar Heltai 61 Cluj Napoca persoana contact Razvan Balaie Tel: 0729336306 E-mail: brautomobile at yahoo.com http://www.grindina.com
membrii comunitatii clubford vor beneficia de o reducere de 10%.
Exemple de lucrari:
Reparatie masini avariate de grindina:
inainte:
dupa:
inainte:
dupa:
inainte:
dupa: \
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 10 Aug 2012, 09:40, modificat 1 dată în total.
Motiv:adaugat date firma
Re: PDR,reparatie masini avariate avariate de grindina
30 Iun 2012, 22:23
foarte interesant ceea ce faceti, m-am documentat si eu acum ceva mai mult timp despre pdr (paintless dent removal) si am ramas impresionat de rezultate. ar fi bine sa scrieti si de unde sunteti (probabil CJ?).
08 Aug 2012, 10:10
Pentru indoituri mai mici in portiere, cauzate de imbecilii care atunci cand parcheaza langa tine si se dau jos din masina lor lasa portiera sa se opreasca in masina ta... tot acelasi pret de 100 lei / indoitura practicati...?!
08 Aug 2012, 21:03
Salut, in principiu se estimeaza timpul de lucru per indoitura, ora de manopera este 100 ron, marea majoritate a indoiturilor necesita +- 1 ora.Daca indoitura e simpla, intr-o zona cu acces ok poate dura doar jumatate de ora reparatia, asta insemnand ca va costa doar 50 ron .Pretul exact il stiu doar cand incep lucrarea tocmai de aceea am pus 100 ron, daca e mai ieftin clientul cu siguranta va fi multumit.
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 09 Aug 2012, 00:43, modificat 1 dată în total.
Motiv:Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".
25 Oct 2012, 13:13
Foarte interesant si inovativ , felicitari ! recomandati pe cineva pt. zona Braila sau Galati ? am o deformare mai mare pe capota de la o lovitura de bicicleta, aceasta tehnica este limitata ? Multumesc
25 Oct 2012, 18:18
Buna seara, multumesc pentru apreciere.Aceasta tehnica are limitele ei intr-adevar, in zona Galati exista o firma care se ocupa de pdr, daca-i cautati pe Google veti da de ei dar nu stiu cum lucreaza, doar am auzit de ei in schimb nu am vazut lucrari de-ale lor.Sunt singurii din acea zona.Succes cu indoitura!
Aceasi metoda se foloseste si pentru plafoanele indoite de zapada cazuta pe masina, asta e bine de retinut caci iarna e aproape iar accidentele se intampla.