Stimate mariusm,
Daca te duci la pag.8, vei vedea ca si acolo am incercat sa-ti cerem mai multe detalii de identificare, pt.a-ti veni in ajutor. Dar ne-ai dat nr. CL-08-FEB care pur si simplu nu exista in baza noastra de date ! Asadar, la acel moment n-am mai considerat ca esti un client cu o nemultumire reala, pt.ca daca intr-adevar o aveai, te adresai dep.Relatii Clienti al firmei noastre, care te asiguram ca este oricand la dispozitia clientilor.
Saptamana aceasta dupa ce ai postat din nou, de asemenea am incercat sa te ajutam dar n-am avut pe cine. Se pare ca tu de fapt nu vrei sa-ti rezolvi nicio problema pt.ca - si aici rugam si ceilalti membri sa intervina daca noi gresim - daca oricare dintre voi ati fi avut bara cu vopseaua exfoliata (ca cea expusa la pag.8) la putin timp dupa iesirea din service, n-ati fi venit cu "o falca-n cer si una-n pamant" sa ne reclamati acest lucru ?! Chiar v-ati fi multumit sa circulati cu ea asa, si doar sa sesizati cu anii pe un forum ?!
Noi nu ne-am stabilit niciodata ca si canal de comunicare cu clientii nostri forumul Ford astfel ca, asa cum spunea si martini, n-avem nicio obligatie fata de nimeni sa rezolvam probleme sesizate pe-aici, atata timp cat facem cunoscute in permanenta adresa de e-mail a Dep.Relatii Clienti si nr.de telefon. Cu toate acestea, fiind interesati de parerea clientilor nostri despre serviciile noastre, monitorizam si acest forum. Sunt multi membri ai acestui forum care si-au postat parerea sau nemultumirile pe acest forum, si pot sa confirme ca au fost contactati de catre noi (pt.ca am putut si noi s-o facem dupa seria VIN sau nr.imatriculare) si, daca am constatat ca nemultumirile erau intemeiate, am luat masuri pt.a le rezolva.
In cazul tau nu putem face acest lucru pt.ca, in continuare alegi sa nu te adresezi noua direct, sa nu-ti doresti remedierea problemelor, ci sa ramai in anonimat ca sa poti improsca cu noroi. Poate ai vreun interes ascuns in acest sens.... tu stii cel mai bine. Te rugam daca poti, sa ne faci dovada ca ai documente de intrare-iesire din service-ul nostru, pe acel nr.de inmatriculare mentionat mai sus. Daca da, poate ne joaca noua feste sistemul informatic, si-atunci iti vom cere oficial scuze, aici.
Ne adresam pentru ultima oara tie (pt.ca stim cu totii cine cedeaza primul.....) cu rugamintea de a ne contacta pe adresa de e-mail
relatiiclienti@transatlantis.ro sau nr.tel.0752144578 si de a ne da mai multe detalii de identificare, pt.a incerca sa-ti venim in sprijin, daca chiar ai o problema. In plus, pentru fidelizare, suntem dispusi sa-ti oferim un contract de service, cu ajutorul caruia poti beneficia de ITP gratuit, tractare gratuita in cazul daunelor, un discount mai mare decat cel afisat in Receptie in cazul reviziilor sau reparatiilor de orice fel si multe altele . Aceasta oferta de fidelizare o adresam de asemenea, tuturor celorlalti membri ai acestui forum . Chiar ne dorim si incercam sa facem tot posibilul pentru ca toti clientii nostri sa fie multumiti.
Echipa Trans Atlantis