Radare in europa
Ma intereseaza sa stiu daca sunt persoane care calatoresc des in afara tarii, daca pot zice in ce zone ale europei sunt cel mai frecvent intalnite radare.
EU calatoresc pe ruta Oradea - Budapesta - Viena - Koln - Bruxelles - Calais - Dover - Londra - Edinburgh o data la o luna si ceva, si pot sa zic ca radare am intalnit doar in Austria, Ungaria.
In austria am fost oprit de politie intr-o zona limitata la 100 si eu aveam cam 140.....nu au folosit pistolul laser care am cerut sa mi-l arate ca il au in dotare ca era sub doua cutii, dar ajunge sa zica ca atata am avut, nu trebuie dovada ca si in romania, drept urmare eu am primit amenda doar 20 euro ca norocul plata pe loc, si neamtul care a fost oprit cu mine a primit un avertisment.
In ungaria se sta fie afara din masina pe autostrada unde e linie dreapta si te prinde inainte sa iti dai seama ca acolo sta cineva, sau din masina in localitati.
Ma intereseaza pe alte rute gen romania - spania, romania - italia unde se intalneste des radar, sau pe oricare alte rute
De asemenea daca cunoaste cineva in ce tari am voie cu detector de radar si in care nu
DEAD Ford Focus TDCI 2001
-
OctavianC - 1nsane Member