de wador29 » 26 Iun 2012, 21:52
Eu nu am participat la evenimentul din 2009 si nici la cel din 2010, pentru de abia ma inscrisesem pe forum in club si trebuia sa fiu in alta parte. In consecinta pot face comparatii si comentarii la editiile 2011 si 2012. La editia de anul trecut, masinile de test ale dealer-ului Primexprod nu au "lungit" coloana de participanti ca in acest an. In "filmarea oficiala" de anul acesta se vad cel mai mult masinile sponsorilor, si, din toate punctele de vedere, nu poate fi comparata cu cea din 2009, pe care am vazut-o acum prin postarea lui Florin. Mi se pare ca evenimentul si-a pierdut din interesul fordistilor si poate ar fi bine sa se faca un sondaj in randurile celor care au participat anterior si acum n-au mai facut-o, ca sa se afle care au fost motivele care i-au facut sa nu participe din nou. Stiu ca situatia economica a afectat pe majoritatea dintre noi, dar lucrurile facute din pasiune, de regula, depasesc obstacolele.
ex - Ford Fusion +, 2006, 1,6 TDCi, 90 cai, sea-gray,ex - OT 11 KXDSuzuki Vitara, Luxus, 2018, 1,4, boosterjet, 140 cai, prime solar yellow, cu plafon cosmic black pearl, OT 12 KXD