Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Unde se vor tine intalnirile ClubFord Cluj?

Chestionarul s-a închis pe data de 30 Sep 2011, 14:25

Iulius Mall
2
9%
Polus Center
21
91%

Voturi totale : 23

Club Ford Cluj

21 Oct 2012, 11:46

Buna, NU doresc ca asta sa para o reclama sau promovare, insa suntem multi membrii din cluj, iar azi punem in miscare un nou site pentru cei din cluj si posesorii Focus, recrutam membrii din cluj si nu numai atat pentru intalniri cat si schimb de pareri si tuning in Cluj, vom pune in curand si o hala pentru lucru, iar acest lucru se va face benevol, fara costuri fiecare membru poate veni la hala si ne ajutam unu pe celalalt.

Siteul/Forumul va fi www.FocusCrew.ro iar acesta va fi activ incepand din seara aceasta.

Rog moderatorii sa nu inteleaga acest lucru ca fiind o banala reclama ci o miscare pentru a putea aduna membrii clujeni si nu numai pentru a putea face ceva pentru masinile noastre.

Va multumesc.

Re: Club Ford Cluj

21 Oct 2012, 12:11

Exista asa ceva deja pe forumul asta ...

Re: Intalniri lunare CLUJ

22 Oct 2012, 08:13

Foarte frumoasa initiativa. Pacat ca e doar pentru Focus-ari (eu avand Fiesta).
Oricum poate o sa vin pana acolo sa vad cum e.

Spor si succes.

LE: Nu merge site-ul.

23 Oct 2012, 07:29

acum, c-a dat frigul, nu va intoarceti si voi la caldura tastaturii? la siguranta mouse-ului? la lumina ca de semineu a monitorului? ce-ar fi sa mai stam la o poveste - fie ea si doar on-line, pe forum ?

ia, mai cu viata, asa, ca poate chiar vine sfarsitul lumii in decembrie, si-o sa regretati amarnic ca nu v-ati afirmat pe forum :)

23 Oct 2012, 07:40

prezent :)

noutati in ultimii 2-3 ani de cand nu am mai fost la vreo intalnire ? hmm .... nu mai am Fiesta, am Focus 3 :D in rest ... same old same old :)

as participa la o intalnire daca se organizeaza

23 Oct 2012, 07:59

Focus 3? eh, doar o Fiesta nitzel mai mare, nu-i asa? :P s-aveti o prietenie frumoasa

si eu as participa la o intalnire, dar ca-n vremurile bune - de la 10 - 15 masini in sus; cine da mai mult? :)

23 Oct 2012, 08:32

hai să "negociem" o întâlnire ;))

23 Oct 2012, 08:46

ferrari: ca de exemplu, cand?

23 Oct 2012, 10:51

hmm, astep propuneri si voi incerca sa ma supun :)

23 Oct 2012, 16:46

In ultimele 15 luni, nu stiu daca intereseaza pe cineva, dar mie mi s-a ars motorul electric inainte-inapoi de la scaunul pasagerului de la Mustang. A fost schimbat pe garantie. Multumesc.
Lasand gluma la o parte, mi-e dor de voi, cei de la ClubFord Cluj.
Propos de masini, azi am primit de la firma o noua masina de servici, una de lux, dar nu e un Ford :)

23 Oct 2012, 16:57

Salut la toata lumea,eu nu am mai participat la intalniri...pentru ca am fost pe la ...intruniri...adica m-am motorizat

23 Oct 2012, 16:58

poze nu pot adauga..momentan zice ca nu incap ..cu motor cu tot

24 Oct 2012, 00:10

Propuneti o data, si incercam ;)

24 Oct 2012, 07:44

@ misu110383: daca ti-e dor, ia-ti rapid un bilet de avion, poate facem intalnirea pe aeroport, ai fi cam singurul pasager asteptat de o intreaga comisie de primire :)

@ alin3400: motor-motor... dar Fordul? ce-ai facut cu fordul? hai ca-ti facem un sticker cu "intr-o viata anterioara am fost Ford Focus"

@ all: ca sa n-o lungim mult, ce ziceti de sambata asta? (27.10.12); de la 11 dimineata, la Polus, in parcarea din fata Flower Time (zona Decathlon); ne trezim usurel, stam la o poveste, ne mai trezim cu o cafea la Food Court... deci?

24 Oct 2012, 20:44

eu sunt de serviciu cu Danut. in cazul in care imi permite sau doreste sa participe si el ... atunci voi fi prezent :)

02 Noi 2012, 10:53

ceva miscare / intalneala weekendul asta? acu e soare si frumos, se paote sta afara. numa sa stiu ca trebe spalata masina :D

08 Noi 2012, 21:21

Proaspat posesor de mondeo mk4 in cluj (dupa 9 ani de skoda), m-as baga la o intalnire week-endul asta (10-11) daca se face ceva.

21 Noi 2012, 16:56

Blade, "suparata" masina ti-ai luat... Nu cred ca am mai scris pe forum de cel putin 1 an... cred :)
Cum sunteti toti? Ce-ati mai facut? M-am baga si eu la o intalnire daca se organizeaza.

23 Dec 2012, 18:21

cine stie cum pot desface panoul de la usa din spate dreata la un focus din 2001? am probleme cu boxa , si as vrea sa o schimb! dar nu pot ajunge la ea, din cauza manerului de la macaraua care ridica geamu! ma poate ajuta cineva?
Multumesc anticipat si va urez tuturor SARBATORI FERICITE!!!!

04 Feb 2013, 10:58

vad ca se discuta despre ZCF 2013... nu indraznesc sa intreb daca are careva intentia sa participe, de vreme ce n-am fost in stare sa ne intalnim de-atata vreme

mie mi-e dor de o intalnire 'ca pe vremuri'; voua nu?

05 Feb 2013, 08:53

subsriu celor afirmate de Dana, eu ma bag la o intalnire :)

05 Feb 2013, 09:07

v-aduceti aminte cand intalnirile erau asa? sau asa? sau, de ce nu, chiar asa? :)

ne vedem sambata asta (09.02.2013), de la 11:00, in parcarea Flower Time de la Polus? (zona Decathlon)

cred c-ar trebui sa fac din nou ecusoane, ca sa ne recunoastem dupa aproape doi ani

07 Feb 2013, 00:05

O intrebare!
Se poate sa apar si eu pe la intalnire?
E voie persoane noi sau e privat , doar intre cunostinte? :D

07 Feb 2013, 08:46

@Adrian2b4u: e deschis pentru toata lumea; ma tem, insa, ca nu vor fi nici 'cunostintele' :(

07 Feb 2013, 09:15

Dana, de ce crezi ca nu vor fi nici cunostinte? :)

07 Feb 2013, 09:27

@Nicu: pai tu nu vezi ca aici e ca-n Zona Crepusculara? :) sau ca-n antecamera psihiatrului, unde ai voie sa vorbesti singur? :)

08 Feb 2013, 16:57

Vine cineva pe vremea asta "superba"?

09 Feb 2013, 09:31

cu durere in suflet trebuie sa va anunt ca eu nu pot sa ajung azi,
dar daca aveti chef va invit la o cafea la noul meu loc de munca :)
Reprezentanta Opel din sannicoara :D

17 Feb 2013, 20:43

Cand vreti sa facem o intalnire? imi cer scuze ca nu am ajuns pe 9, dar am avut examen:( chiar vreau sa incep sa vin la intalniri:D

08 Mar 2013, 11:12

chiar asa? dar nici un ghiocel? nici un snur alb-rosu? nici un 'la multi ani'? :)
Răspunde