Am avut o perioada de mai bine de 3 luni in care zilnic, cautam informatii despre masini din toate sursele posibile; uneori pe internet pana seara tarziu.
Nu vreau sa dau sfaturi la nimeni pentru ca nu vreau sa mi se reproseze pe urma unele neajunsuri deoarece vorba aceea CATI OAMENI, ATATEA GUSTURI. Eu pur si simplu mi-am exprimat punctul de vedere despre achizita facuta si ma gandesc ca am suparat cativa diesel-fani insa acesta e stilul meu, mai direct.
Poate singurul sfat pe care mi-l permit sa vi-l fac este sa NU VA GRABITI CU NEGOCIEREA! Puteti obtine cu usurinta un discount consistent in functie de optiunile alese. Undeva intre 2000 - 8000 euro . Depinde de dvs, de relatia pe care vi-o faceti cu dealer-ul, de cat de rapid doriti sa faceti achizitia, etc.
Succes in gasirea modelului dorit!
Singurul dezavantaj al navigatiei PIONEER este ca nu are sistem de operare pe care sa se poata instala orice soft de navigatie. Nu ma intelegeti gresit. Softul cu care vine e aproape perfect. Dezavantajul este ca harta Romaniei are acoperire doar drumurile principale. Din cate am citit in cativa ani va fi si RO scanata 100% de catre cei de la TeleAtlas. Pana atunci, circulati in VEST in tarile civilizate

Seara buna!