Vanzare

Vand aparat diagnoza auto(tester)

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Vand aparat diagnoza auto(tester)

Mesajde razvan_43 » 02 Noi 2012, 15:37

Vand aparat de diagnoza auto multimarca A-Scanner V500: http://autoscan.ro/Tester_diagnoza_auto ... r_V500.htm
Este OBD 2 asadar teoretic merge pe motoarele pe benzina dupa AF 2001 si Diesel dupa 2004.
Eu am testat cu el la Vw Polo 1.4 benzina din 1996 si Audi diesel din 1997 si a mers.A vazut erorile inclusiv la senzorii ABS si Airbag.La ford am testat pe masina mea(din semnatura) pe Mondeo 1.8 Diesel(nu mai stiu ce an era dar oricum dupa 2004) dar si pe Focus benzina din 2002.
Alte modele pe care am testat: Dacia Logan,Peugeot 206,Opel Agila 1.2
Am testat si pe un Mitsubishi Pajero diesel din 2003 pe care nu a mers.

Este cumparat in august si foarte putin folosit de pe siteu-l autoscan.ro( sper sa-mi fie acceptat-nu fac reclama).

Descriere: de pe site.Mai multe detalii gasiti acolo

Noul A-Scanner este o varianta avansata de V-Checker imbunatatita pentru grupurile Ford, Opel, Toyota/Lexus, Honda, NISSAN, BMW, VW/Audi si pentru toate vehiculele compatibile OBD2.
Cu acest tester puteti scana, citi si sterge coduri de eroare pentru autovehiculele marca Ford, Opel, Toyota/Lexus, Honda, Nissan, VW/Audi, Seat si Skoda: Motor, sasiu si body electronic systems incluzand ABS si Airbag/SRS.A-Scanner va permite si diagnoza pe sistemele de control al motorului produse de firma Delphi.
Testerul cuprinde inclusiv varianta V Checker Professional OBD2 V301, V Checker Professional VW-Audi V302 si V Checker BMW V401.

Specificatii:

•Tehnologie avansata utilizand card de memorie extern
•Se poate face update foarte usor la software, pe masura ce producatorul adauga noi modele ori functionalitati.
•Aparatul contine pe cardul de memorie softul pentru Ford, Opel, Toyota, Lexus, Honda, Nissan, VW/Audi, Seat, Skoda, BMW, Sisteme DELPHI si OBD2 generic.
•A-Scanner este utilizat pentru a citi coduri de eroare, sterge coduri de eroare, citeste informatii in timp real, citeste valori componente, testari actuatori si alte informatii foarte importante pentru testarea de siteme controlate electronic.
Nou: Pe A-Scanner s-a inceput introducerea diagnozei prin protocolul UDS, utilizat de unele masini din grupul VAG dupa 2006,aceasta functie este acum la inceput,merge doar pe cateva modele.
Nou: A-Scanner suporta acum si unele modele de Ford si Opel.
Modele de Opel acoperite : Vectra B 1998-2001 si Astra G 1998-2007.
Modele de Ford acoperite : variantele europene fabricate intre 1995 si 2008, softul este doar in faza de inceput ..

Pretul- 700 de lei.Rog si ofer seriozitate.
Trimit prin Curier rapid sau predare personala in Deva si imprejurimi.

Date de contact :Aldea Razvan , nr tel:0720948399 E-mail :razvan_43@yahoo.com
Daca stiti pe cineva care-l vrea sau vre un coleg de aici puteti sa ma contactati.
razvan_43
Ford Freak

Maşina: Fiesta 2001, 1.3l Endura,60cp

Re: Vand aparat diagnoza auto(tester)

Mesajde razvan_43 » 05 Noi 2012, 18:54

UP
razvan_43
Ford Freak

Maşina: Fiesta 2001, 1.3l Endura,60cp

Re: Vand aparat diagnoza auto(tester)

Mesajde razvan_43 » 18 Noi 2012, 18:58

Valabil