ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Osram Night Breaker

25 Ian 2012, 16:00

SAlutare,
am avut si eu de astea().
Timp de 1 an si ceva au fost folosite aproape zilnic.Se aprindeau automat.
Per total multumit.Costul a fost de 50 ron 2 buc(duo) H4.

25 Ian 2012, 16:21

Da....cu H4 iesi mai ieftin,fata de H1 cu H7!Astept sa vad cu ce sunt mai bune,cele din gama noua, "plus"!

25 Ian 2012, 20:22

azi am cumparat noua gama plus... scrie pe ambalaj extra lifetime :D
va anunt cand se ard :)

06 Feb 2012, 17:20

am cumparat acum o luna 2 philips NightGuide am dat pe ele 40 de euro.Unul deja s-a ars.De acum incolo o sa cumpar numai osram standard.Imi pare rau ca am aruncat bonul,ca as fi mers cu ele inapoi.

06 Feb 2012, 17:54

Oare un group-by pe ebay pt. un pret mai bun ?
Că văd că de luminozitate sunteți mulțumiti, problema este prețul din câte am înțeles.

06 Feb 2012, 23:00

daca mergeai inapoi cu bonul iti explicau ei ca defapt tu esti de vina pentru ca acel bec s-a ars ... ca probabil ai pus degetul pe sticla becului... ca probabil l-ai scapat pe jos sau nu l-ai manevrat corespunzator ... ca nu esti autorizat sa montezi bec ... nici macar sa deschizi capota de la masina ... :D mie inca imi merge becul (am montat osram nb doar pe partea stanga)

07 Feb 2012, 17:54

daca as fi avut bonul mi-l schimbau garantat.

08 Feb 2012, 14:01

Ieri am pus si eu, de nevoie (pentru ca mi s-a ars cel de pe masina) un Osram NB H4 (45 RON) - pare okei, sa vedem cat tine. :)

27 Feb 2012, 21:20

Putin! :P

06 Noi 2012, 17:06

Extra lifetime :D unul s-a ars dupa 10 luni de functionare aproape zilnica .... pe scurt eu zic ca nu merita banii.

07 Noi 2012, 21:33

La mine inca rezista in proiectoare... ce-i drept, nu prea le folosesc... :))

08 Noi 2012, 08:46

Eu am Bosch Pure light de 4 ani si ceva, acum 2 saptamani mi s-au ars. In oras eu nu merg decat rar cu luminile .. poate ca si asta conteaza!
Răspunde