Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand ciocan rotopercutor DeWalt, nou, sigilat

05 Noi 2012, 12:14

Vand ciocan rotopercutor DeWALT, model D25013K, nou, cu mandrina SDS+, sigilat, in cutie de plastic originala. Pret 700 lei (RON).
Ma puteti contacta pe adresa wador29@yahoo.com sau la 0723354342.
Fişiere ataşate
DSC04827.JPG
DSC04826.JPG

Re: Vand ciocan rotopercutor DeWalt, nou, sigilat

05 Noi 2012, 21:02

710.89 ron in magazin

05 Noi 2012, 23:06

Am vazut si eu, redus de la 1000 lei! Ti-i mercurialul?

05 Noi 2012, 23:16

pe criza asta orice leu conteaza! bravo andrei! =D>

05 Noi 2012, 23:26

@mondenicus La tine 700 e mai mare decat 710, ca n-am priceput comentariul?! In principiu, intelesesem ca pe fiecare post se comenteaza la subiect, nu se fac suse!

06 Noi 2012, 10:40

scz! comentariul a fost absolut dezinteresat si fara dorintza de a face pe cineva sa se simta frustrat! :-?? apreciam doar faptul ca andrei0241 chiar era interesat de obiect si ca a mai dat un sarci pe goagal! Bafta!

08 Noi 2012, 20:25

Nu cred ca conteaza ca e redus sau nu atata timp cat ala e pretul final.
Tu la a ta oferi garantie?
Eu iti doresc sa o vinzi cu 700 ron, nu ma intelege gresit. Ideea e insa ca oricine e interesat de oferta ta va cauta si pe goagal, cum am facut si eu si oricum va da si peste link'ul de mai sus

09 Noi 2012, 08:43

Stimate coleg, obiectul pe care l-am scos la vanzare aici este o ocazie, e nou si nefolosit. Nu sunt vreun magazin on-line si nu fac de obicei comert cu astfel de lucruri, deci nu pot oferi garantie. Primindu-l ca premiu intr-un sistem de bonusare, nu pot pretinde sa mi se dea certificat de garantie, mai ales ca masina a fost adusa din afara.
Am vazut si eu alt site care vinde astfel de aparate si avea un pret apropiat de cel gasit de tine, cu discount pana la 10 noiembrie (asa scrie acolo). Daca nu-ti convine oferta mea, cumpara de unde doresti. Am observat atitudinea ta de prostatie fata de preturile din promotia curenta de la Ford; acolo erai extaziat de preturile "excelente" de la baterii si antigel! Acum o luna, nestiind de aceasta promotie, mi-am cumparat un acumulator Bosch cu 266 de lei, nu cu 325, cat este unul original Ford (de parca Ford ar si face acumulatori...). E opinia ta, insa, daca erai interesat de ciocan, puteai sa intrebi, in privat ce te interesa: poate era negociabil, poate altceva... Eu asa procedez cand caut ceva. De "sfaturile" tale da-mi voie sa ma lipsesc, atat timp cat nu ti le-am cerut. Credeam ca aici se ofera spre vanzare obiecte, nu ca se fac comentarii; postul ala cu "cafeaua..." parca era in alta parte, daca o mai fi...

numai bine!

10 Noi 2012, 20:15

Ofer 500 lei.

11 Noi 2012, 12:51

Aveti raspuns pe privat.

12 Noi 2012, 21:38

Negociabil. Raspuns pe privat.

15 Noi 2012, 20:59

Multumesc de gazduire, se poate inchide. Ciocanul s-a vandut.
Subiect închis