Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

17 Sep 2007, 10:43

m-am consultat cu un coleg de la munca care iti da dreptate :D
dar eu tot vad o asemanare destul de mare la faruri... si la spate. au cam aceeasi forma...

17 Sep 2007, 11:19

si mie mi se pare ca au rotile la fel de rotunde
cred ca si volanu e la fel de rotund ... hmm :twisted:

17 Sep 2007, 12:43

Si mie mi se pare ca linia farurilor cam seamana (vazute in pozele de aici, deci destul de departe), iar tesitura de la portbagaj ma arunca de fiecare data cu gandul la Laguna...

17 Sep 2007, 12:55

da si nu...
linia portbagajului difera la cele 2 modele, mai exact la laguna este deasupra liniei geamurilor, la mondeo e pe acceasi linie.
modelul hatch la mondeo este un pic mai lung in portbagaj, astfel spus de unde se termina geamul mai e un pic pe cand la Laguna nu.
inclinarea lunetei la laguna este mai mare.

farurile aduc dar nu seamana. unghiul este mai ascutit la ford, inclinarea mai mare, farul trece din linia din fata spre laterala.
la laguna sunt mai mult in fata masinii, mai inguste si unghiul e mai mare.

parerea mea... :P

17 Sep 2007, 14:36

@verga_Cip

Eu cred ca ai facut o descriere cit se poate de corecta si sunt de acord cu ce ai zis .

@stdanm

Cu tot respectul daca si farurile de la MK4 si Laguna 2 seamana intre ele ...atunci nu mai am nimic de comentat.Stii cum se spune ...no comment.Bafta

17 Sep 2007, 15:39

Eu mai degraba gasesc o comparatie de felul asta:
FiÅŸiere ataÅŸate
new_mondeo.jpg
(74.76 KiB) Descărcat de 71 ori
lexus_IS_2005-L.jpg
(25.26 KiB) Descărcat de 71 ori

17 Sep 2007, 15:59

Gata ,suficient cu asta ca deja am stricat topicul baiatului ...Pai daca el nu mai vine .. :lol: In lipsa lui mai discutam de una de alta.. :D
Răspunde