Patut lemn:stare noua. Pret avantajos
Asa cum spune si titlul vand patut de lemn in stare noua.
Patutul a fost cumparat pentru fiica mea, dar nu am reusit sa o convingem sa stea in el...
asa ca, pentru a nu ocupa spatiul in camera am decis sa il demontam si sa il vindem.
Patutul este in stare noua, a fost cumparat de la IKEA. A fost montat si demontat o singura data. A stat montat vreo 6 luni, dar cum am mai spus fiicamea nu a catadicsit sa stea in el.
Vine cu toate elementele de prindere, plus aditional niste elemente metalice adaugate de mine pentru rigidizare (cu toate ca nu cred ca e cazul).
Il vand cu 100 de lei. Pretul e fix.
Prefer sa il cumpere cineva din Ploiesti, Bucuresti sau imprejurimi. Cumparatorul il va lua de la mine de acasa.
Nu livrez prin posta sau curier - nu merita.
Mai multe detalii pe mp sau 0758096905
Patutul a fost cumparat pentru fiica mea, dar nu am reusit sa o convingem sa stea in el...
asa ca, pentru a nu ocupa spatiul in camera am decis sa il demontam si sa il vindem.Patutul este in stare noua, a fost cumparat de la IKEA. A fost montat si demontat o singura data. A stat montat vreo 6 luni, dar cum am mai spus fiicamea nu a catadicsit sa stea in el.
Vine cu toate elementele de prindere, plus aditional niste elemente metalice adaugate de mine pentru rigidizare (cu toate ca nu cred ca e cazul).
Il vand cu 100 de lei. Pretul e fix.
Prefer sa il cumpere cineva din Ploiesti, Bucuresti sau imprejurimi. Cumparatorul il va lua de la mine de acasa.
Nu livrez prin posta sau curier - nu merita.
Mai multe detalii pe mp sau 0758096905
Ultima oară modificat de verga_Cip pe 28 Noi 2012, 14:29, modificat 1 dată în total.
Motiv: edit titlu
Motiv: edit titlu
-

Emil_Greus - 1nsane Member
- Maşina: Ford Expedition Max XLT, 3.5 V6; Ex. Ford Focus, 2008, 1.6 benz+GPL