Vand Audi A2 1.4TDI climatronic,cruise control,carte service
Marca/Model: Audi A2
VIN (serie caroserie):
Caroserie/Numar usi: Berlina / 5
Culoare: Bleumarin inchis
Kilometraj: 240000
An de fabricatie: 2000
Stare inmatriculare: Neinmatriculata
Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare): 1422/diesel/75cp/EURO 3
Cutie viteze (tip, nr. rapoarte): manuala / 5 viteze
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km): 5 / 4 / 4,5
Nivel de echipare:SE (cred)
Detalii nivel de echipare: climatronic,geamuri electrice fata, proiectoare,cruise control,oglinzi & faruri electrice,scaune spate rabatabile individual,2 chei briceag+cheie service
Detalii nivel de siguranta: ABS/ASR/EPC
Alte comentarii: carte service la zi in Germania.Covorase,trusa scule,compresor si spuma - toate originale.Tinuta in garaj,fara accidente.Acte pe numele meu.Mai avea TUV inca 1 an.Numere rosii de Germania pe 15 zile.Am adus-o sambata 17/11/2012.Mai detin un Audi A2 1.4 benzina si din anumite motive nu o pot pastra si pe aceasta,cum intentionam.
Urme mici estetice,specifice varstei.Singura problema tehnica este faptul ca are nevoie de cod pentru a functiona casetofonul,momentan este in "safe" mode.
Poze in cateva zile dupa ce o spal.
Pret: 3700 euro usor neg
Date contact: 0730 503 062
VIN (serie caroserie):
Caroserie/Numar usi: Berlina / 5
Culoare: Bleumarin inchis
Kilometraj: 240000
An de fabricatie: 2000
Stare inmatriculare: Neinmatriculata
Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare): 1422/diesel/75cp/EURO 3
Cutie viteze (tip, nr. rapoarte): manuala / 5 viteze
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km): 5 / 4 / 4,5
Nivel de echipare:SE (cred)
Detalii nivel de echipare: climatronic,geamuri electrice fata, proiectoare,cruise control,oglinzi & faruri electrice,scaune spate rabatabile individual,2 chei briceag+cheie service
Detalii nivel de siguranta: ABS/ASR/EPC
Alte comentarii: carte service la zi in Germania.Covorase,trusa scule,compresor si spuma - toate originale.Tinuta in garaj,fara accidente.Acte pe numele meu.Mai avea TUV inca 1 an.Numere rosii de Germania pe 15 zile.Am adus-o sambata 17/11/2012.Mai detin un Audi A2 1.4 benzina si din anumite motive nu o pot pastra si pe aceasta,cum intentionam.
Urme mici estetice,specifice varstei.Singura problema tehnica este faptul ca are nevoie de cod pentru a functiona casetofonul,momentan este in "safe" mode.
Poze in cateva zile dupa ce o spal.
Pret: 3700 euro usor neg
Date contact: 0730 503 062
- haroo
- Member
- Maşina: Audi A2 1.4SE