oricum, linia generala de pana acum era ca cei de la CSD chiar sunt seriosi si isi fac treaba cum trebuie...
de urmarit....

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip
de Alen » 17 Sep 2007, 16:56
de bogdanv » 17 Sep 2007, 17:32
de mauru007 » 17 Sep 2007, 18:16
de lucicop » 18 Sep 2007, 11:29
de ross » 19 Sep 2007, 16:47
$1 scrie:$2a veni vorba, si eu am fost la revizia de 15.000 la CSD, si am spus atunci ca nu am fost foarte multumit. Si eu as putea reprosa aceleasi lucruri ca mauru007, desi nu le-am reprosat la acel moment pentru ca fiind revizia de 15.000 am considerat ca nu era o problema ca nu au verificat. Dar macar filtrul de polen l-as fi schimbat daca ma intrebau. Lichidul de racire nu stiu daca a fost verificat, dar cand m-am uitat eu dupa mi s-a parut putin cam scazut, insa m-am linistit ca o fi fost verificat la revizie, cum e normal... Acum incep sa imi fac griji. Oricum, probabil ca urmatoarea revizie nu va fi la FordCSD...
de Cornel001 » 19 Sep 2007, 16:53
de lucicop » 19 Sep 2007, 17:08
de ross » 19 Sep 2007, 17:15
$1 scrie:$2ihai, eu ii cam dau dreptate... ar fi fost bine/corect/ideal ca acel coleg sa ii propuna si schimbarea filtrului de polen, dupa ce il va fi verificat sa vada in ce stare e (sa i-l si arate). ..... in documentele mele scrie ca e optionala.... de aici ca tre verificata si informat clientul. dar stai sa ghicesc,... operatiunea era cam anevoioasa.... lenea mare.... acu sa nu zici ca sunt rau... dar asta e adevarul.
PS gandeste-te ca nu toti clientii STIU ca ar trebui (sau nu) schimbat in caz de necesitate filtrul de polen, si de aceea nu cer asta. De aceea am zis ca ar fi responsabilitatea service-ului (oricare ar fi el) sa stie sa-i atentioneze/intrebe.
de Cornel001 » 19 Sep 2007, 17:29
de Mihai L » 19 Sep 2007, 17:37
de ross » 19 Sep 2007, 17:37
$1 scrie:$2oss:
Nu cred ca se compara schimbarea filtrului de polen cu cea a lichidului de frana sau de racire. In fine...
Cand am zis ca mi s-a parut nivelul putin scazut am vrut sa zic ca bidonul fiind putin inclinat, lichidul este in dreptul indicatorului de minim, intersectia fiind la jumatatea liniei indicatorului. Nu stiu daca intelegi ce vreau sa explic. M-am linistit zicand ca probabil a fost verificat si e in regula, pentru ca daca ar fi bidonul drept, probabil ca ar fi putin peste minim. E drept ca si diferenta intre minim si maxim e destul de fina...
Iar in legatura cu programarea, eu cred ca am fost cazul peste care s-a facut alta programare ! Pentru ca am avut la o ora, dar dat fiind faptul ca mai era un domn sosit inaintea mea, am fost bagat in seama dupa 20 de minute...
Si ca sa fie clar, nu reprosam nimic, am si zis la inceput ca am spus lucrurile acelea pentru ca venise vorba despre niste nemultumiri ale altora. Nu am fost nici nemultumit, nici multumit, a fost OK, insa nu m-ati convins sa va fiu in continuare client, pentru ca consider ca am o alternativa mai buna. Daca se va dovedi altceva, atunci voi reveni.
Si ca sa fiu in acelasi ton cu raspunsul tau, ross, ti-as raspunde ca probabil nici lui mauru007 nu i-ati recomandat schimbarea a nimic, pentru a nu fi banuiti ca ati vrea sa-l jupuiti de bani ?
de muzica9 » 19 Sep 2007, 17:38
$1 scrie:$2Nivelul lichidului de racire nu este obligatoriu sa fie la maxim. Poate fi intre minim si maxim... asta fiind si motivul pentru care are acea toleranta intre semnele (min, max) de pe rezervor.
de ross » 19 Sep 2007, 17:43
de Mihai L » 19 Sep 2007, 18:06
$1 scrie:$2ihai, ai si tu dreptate dar nu ii poti zice omului de filtrul de polen la 15.000 km daca nu acuza mirosuri sau altceva... Chiar nu poti... e un pic cam absurd la nr astia de km. pentru ca aproape sigur ii iei banii degeaba. In mod normal poti sa mergi cu el neschimbat si 50.000 km.
Probabil voi sunteti obisnuiti ca la intrarea in service sa vi se propuna tot felul de chestii mai mult sau mai putin necesare... aici nu e asa. Daca nu se observa ca ar fi o problema nu ti se zice... "hai domne sa ne uitam la el" sau mai rau... "trebuie sa il schimbati ca nu mai merge...", etc.
Nu ma intelegeti gresit, nu va spun toate astea cu rautate, vreau sa intelegeti ca aici se face numai ce e necesar si numai pentru asta platiti.
de ross » 19 Sep 2007, 18:14
de ross » 19 Sep 2007, 18:15
de Mihai L » 19 Sep 2007, 18:23
$1 scrie:$2da, ar fi o idee cu formularul ala... chiar cred ca o sa il facem... exemplul dat de tine e chiar perfect...
" in cazul in care simtiti un miros urat in habitaclu sau vi se pare ca nu mai baga suficient aer... solicitati verificarea filtrului de polen..."
si altele de genul asta...
dau o bere pe 6 daca ajungi pe aici
de Cornel001 » 19 Sep 2007, 18:36
de mauru007 » 19 Sep 2007, 21:53
de ross » 19 Sep 2007, 22:27
$1 scrie:$2u stiu cum au remarcat ca am probleme cu amortizoarele. Eu am cerut doar inlocuire lichid racire. La fel si cu bieleta. Cand era masina ridicata m-au chemat in service sa vad si eu amortizoarele si m-am speriat. Cel din stanga e distrus total cel din dreapta e un pic mai bun dar nu e ok. Se vede cu ochiul liber ca sunt terminate. Lichidul racire dupa mers de o ora prin oras abia se vedea in vas nici vorba sa ajunga la minim. Era cam de un deget pe fundul vasului, cand am remarcat eu problema cu motorul oprit nu se vedea deloc lichid in vas.De aceea am apelat la service am crezut ca e o fisura undeva si pierd lichid. Nu vreau sa fac antireclama, tot pe acest topic in urma cu 1luna si 1/2 am laudat modul in care am fost tratat la revizie. Problema e ca acum nu stiu daca pot sa mai am incredere in verdictul dat de service. Cand am venit la revizia de 100.000 km aveam la mine 10.000 ron pentru a suporta orice reparatie era nevoie. Am si spus lucrul asta, sa verifice tot ce e posibil si ce e nevoie sunt pregatit financiar sa schimb. Si am primit asigurari ca e totul ok nu trebuie sa schimb decat consumabilele.
de razvan1975 » 20 Sep 2007, 13:38
de DRAPAR » 20 Sep 2007, 14:27
de Mihai L » 20 Sep 2007, 14:49
de emmilian_tgv » 21 Sep 2007, 10:10
de laurs » 25 Sep 2007, 21:03
de pretorian » 27 Sep 2007, 14:10
Înapoi la Dealerii Ford din Romania
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori