Discutii libere/forum

pareri/ajutor..

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

pareri/ajutor..

Mesajde urzik » 10 Ian 2013, 01:30

Va salut pe toti ! Ma tot gandesc sa-mi iau masina. Am avut un renault megane1, l-am vandut si m-am cam orientat spre marca voastra preferata FORD. Nu ma dau banii afara din casa si nici nu sunt dependent de masina, in schimb m-am obisnuit sa o am la scara, sa plec in weekend (imi place mult sa conduc).
Ok, lasand la o parte introducerea, am in jur de 3300euro; m-au dat pe spate pretul Fordurilor Mondeo si dupa 2 zile de "navigat" pe site-uri gen: autovit, tocmai, mercador, chiar am gasit masini aparent tari!
Masina mea va fi clar BENZINA (fac 10-15k km pe an) si va intreb, in special pe posesori, cum este MONDEO de dupa 2000 ? (daca au "bube" specifice, despre intretinere, etc.. )
Daca ar fi dupa me si din ce am mai citit, motorul de 1.8 ar fi suficient (nu sunt "sportiv la volan") si se incadreaza si la taxe/impozite/consum (dar nu m-as da inapoi nici de la un 2.0)
Astept niste pareri sincere
Multumesc
urzik
Incepator

Maşina: Ford Fusion
VIN: WF0UXXGAJU6J29277

Re: pareri/ajutor..

Mesajde B0gd4n_r » 10 Ian 2013, 07:40

pai, gaseai cred ca mai mult ajutor in sectiunea mondeo... roaga un moderator sa iti mute topicul la sectiunea mondeo si cred ca o sa primesti mai multe raspunsuri acolo.... iti doresc bafta la urmatoarea achizitie.
B0gd4n_r
1nsane Member

Maşina: BMW 520d M

Re: pareri/ajutor..

Mesajde DanielArdelian2 » 10 Ian 2013, 09:00

Citeste aici: viewtopic.php?f=66&t=48281
Daca nu te lamuresti, continua discutia in acel topic.
De asemenea, mai exista diverse discutii de acest gen si in sectiunea Versus a forumului.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Înapoi la Discutii libere/forum