ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
15 Ian 2013, 18:04
Salutari, dupa cum spune si titlul topicului as vrea sa aflu mai multe pareri ale utilizatorilor despre acest subiect.
Exemplu in cazul meu, sunt la a doua revizie, prima am facut-o cand am luat masina iar acum trebuie sa o fac din nou si am constatat ca sunt zeci de producatori de filtre, uleiuri la fel iar placute frana idem.
Stie cineva ce placute frana sunt din stoc pe masina FF2 2008 1.6 tdci 80kw si de care trebuie puse, tot acelasi producator ca cele din fabrica sau aftermarket. Cele aftermarket sunt mai bune sau mai proaste ca cele stoc. Daca sunt mai bune, care sunt recomandate ca sunt zeci de producatori, ce firma e mai buna mai consacrata (Bosh, TRW, Brembo,etc)
La fel si cu filtrele, ce filtre(motorina,aer,ulei,polen,etc) folositi? Cele intalnite in serviceuri ford cu emblema ford(si aici tot mai multi producatori) sau altele aftermarchet? Uleiul, mobil 1, castrol, uleiul recomandat de ford, etc?
Si pana la urma la cat se face revizia? In cartea masini scrie la 10,000 mile adica 16,000 km dar uni mecanici si alte cunostinte spun 10.000 km ca suntem in romania mergem numai cu treapta 1 si 2 prin Bucuresti nu ca in Berlin iar alti spun sa respecti ce scrie in carte, voi la cati km faceti revizia?
Astept parerile si sugestiile voastre.
Drumuri bune si partii batute (ca tot suntem in sezonul sporturilor de iarna) !
15 Ian 2013, 22:01
ca sugestie, pentru o lectura de weekend, poti folosi functia search, si cind gasesti un topic interesant, il treci la bookmarks ... si sambata si duminica citesti, si eventual postezi chiar in topicul respectiv, daca crezi ca mai e nevoie