DanielArdelian2 Vazand ca insisti foarte tare pe aceasta chestie o sa-ti dau si un exemplu :
Eu cand mi-am cumparat masina acum 3 ani si ceva am fost tentat sa fac o polita casca la masina care avea o vechime de 2.5 ani .
Pretul de catalog daca tin bine minte la masina mea era parca 16 sau 18 mii euro, nu mai tin minte exact, dar valoarea ei scazuse la circa 8-9 mii atunci. Mi s-a spus ca trebuie sa scot din buzunar 100 euro pe luna pentru a avea casco la ea.
Un prieten cu jumate de an inainte si-a cumparat seat leon nou , pret 14 mii euro + ceva sute parca . El fiind incepator a facut casco si bine a facut ca a si atuns-o de a avut paguba de 10.000 ron , cat platea prietenul meu pe luna ? , pai platea 100 euro pentru masina lui de 14 mii .
Tu te prefaci sau nu vrei sa intelegi, atunci cand faci accident cu o masina o botesti sau mai stiu eu ce, avand casco la o masina care e plina de electronica si senzori cum sunt diesel-urile cu dotari aproape full pai ii indoaie pe aia la casco sa ti-o repare .
Tu crezi ca daca o masina are 3-4 ani, ca sa o repari nu dai o gramada de bani tu cam asta zici , e vorba cat de complexa e acea masina ce motorizare are si ce dotari are.
Cu cat e mai simpla cu atat dai mai putin pe casco .

cheers