Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
24 Ian 2013, 23:52
Sunt nou pe forum si cred ca am nevoie de niste informatii. Ieri pe A1 mi-a sarit o piatra si mi-a crapat 3 cm parbrizul, parbrizul este cu incalzire, aici vine si nelamurirea mea, daca gasesc un parbriz cu incalzire la dezmembrari, poate fi montat si incalzirea sa mearga pe masina? Sau tebuie montat tot sistemul de incalzire cu releu sau ce o mai fi pe acolo?
P.S sunt varza in domeniu.
25 Ian 2013, 00:19
daca e doar crapat si inca nu a intrat mizerie la el poti incerca sa mergi la o firma care repara parbrize si injecteaza acolo ceva lipici si trateaza sa nu se extinda crapatura....eu am patit asa la masina tatalui meu si am reparat, si incalzirea merge in continuare, nici nu se mai vede crapatura decat cand e soare si doar din un anumit unghi. geamul are niste mufe de conectare catre tot sistemul, deci schimbi doar geamul si atat.....dar te sfatuiesc decat sa cumperi unul second mai bn il repari pe acesta(daca crapatura nu e mai mare de 5 cm si nu e intrata mizerie acolo, se poate repara) sau sa cumperi unul nou...e aprox 600 ron.
motivul pt care nu bag in seama parbrizul de la dezmembrari este ca pentru a da jos un parbriz se foloseste o sarma cu diamant care ...taie...asemeni unui firez adezivul dintre geam si tabla masinii second. toate bune si frumoase, problema este ca tot timpul se atinge si geamul cu acea sarma si se zgarie, sau ciobeste , chiar si ft putin, in anumite zone si tu il pui pe masina fericit ca ai parbriz ,,nou"mergi o zi, o luna sau poate chiar un an...pana cand dai mai tare in o groapa si de la ciobitura aceea, chiar daca e mica, pleaca crapatura pe tot parbrizul....deci nu recomand parbrize second....
p.s. bine ai venit pe forum, dar te rog completeaza la profil ce masina ai si localitatea ta
25 Ian 2013, 00:47
Mersi mult pentru raspuns, o sa ma duc maine sa ma interesez sa vad daca este prin Valcea vreo firma care se ocupa cu parbrize..2 cm jumate cred ca are crapatura....
25 Ian 2013, 01:46
In faza asta se poate lipi.