Ca urmare a faptului ca tocmai mi-am upgradat HU la un Ford RDS 6006E, vechea mea unitate intra la vanzare. Este vorba de un casetofon pentru Ford fabricat de Visteon, modelul RDS 5000 EON cu suport pentru magazie CD exterioara. Unitatea este in stare buna, fara clasicele probleme de receptie a posturilor radio, dar dupa cum se vede in pozele atasate butonul de control volum are cateva zgarieturi (a fost zgariat cu unghia din cauza caldurii de asta vara acel plastic a devenit foarte moale). Casetofonul de asemenea a suferit o modificare, in loc de functia pentru casete a fost adaugat acel cablu auxiliar cu mufa jack de 3.5, astfel daca se apasa butonul AMS atunci folosea intrarea auxiliara, iar daca se apasa AM/FM revenea la radio. L-am folosit impreuna cu un Ipod de generatia a 3-a cu capacitate de 4GB, am ales aceasta varianta pentru ca nu a mai fost nevoie sa alimentez si Ipod-ul, la acest model bateria tine 24 de ore de redare continua, totodata se potriveste perfect in scrumiera la un Ford Focus 2003. De asmenea daca se doreste, pot renunta foarte usor si la acel cablu auxiliar pentru casetofonul simplu.
Variantele de preturi sunt astfel:
- pachet complet: casetofon, Ipod, cablu auxiliar, cod deblocare si manual in limba germana 200RON
- casetofon cu/fara cablu auxiliar, cod deblocare si manual in limba germana 100RON
- Ipod generatia a 3-a de 4GB, fara cabluri 100RON
Pentru alte localitati in afara de Timisoara clientul plateste transportul, pot fi contactat atat aici pe topic sau MP, cat si la tel: 0745589350
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

-

-

-

-