Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: Montare cotiera originala ff2 2008+

01 Feb 2013, 17:58

Alex,daca nu ma insel cotiera din poze este cu insertie carbon,dar ceea ce ai primit era gri simplu.Cum poate sa minta ca ti-a trimis exact ce ai vazut in poze.?Are dreptate colegul vazzu .

01 Feb 2013, 18:01

prietene in cea demontata este grii!!! chioarati ochiii pozele celealte sunt doar model cum arata o cotiera complecta eu la vanzare nu am avut pozele de pe masina de ce nu va zice si astea cca e shmeker de aia ultima poza a fost pe siteu de vanzare ! doar atatat fara cele cu masina alea i leam dat separat ca model !!!!!!!! intelegetii oamenii odata

01 Feb 2013, 18:37

Cam multi colegi pacaliti de acest individ , om cu un caracter de 2 bani .
In urma unei intelegeri si eu am primit cu totul altceva ... am zis 100 ron nu este chiar asa mare paguba .
De recuperat banii ce sa mai zic .

Sa nu imi dai feedback , ca ma supar si fac un drum pina la Baia Mare ( calea bucuresti nr...............)

Pentru toti ceilalti , cu stima .

01 Feb 2013, 20:30

Vreun moderator nu vede această discuţie? Acestui analfabet tepar ar trebui sa se interzică accesul.Auzi tu la el sa îi mulţumeşti ca ti-a dat banii inapoi..... Mama mama cum a ajuns tara asta....

01 Feb 2013, 21:13

Atat timp cat nu da nimeni report sansele sunt slabe sa vada. Poate au si ei alte activitati decat sa citeasca ce fac toti userii.
E undeva o lista neagra a userilor, patitul ar putea sa ii treaca username-ul paratului acolo sa fie vazut de colegi.

01 Feb 2013, 21:44

bla bla bla bla ce tare vorbiti singuri =))))) super tare imi pplace moderatorii vad deoarecce am inapoiat banii inapoii omului nu ia convenit si asta este nu ii trag in teapa vii ciuda?? vedeti cum vorbiti ;)

02 Feb 2013, 09:25

omule,tu chiar ai fost la scoala degeaba,n-am mai intalnit pana acum un asa analfabet.

02 Feb 2013, 10:13

Nu va mai poate scrie, ne-a parasit definitiv.

Inchid acest topic si-l pastrez la arhiva.
Subiect închis