Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
01 Feb 2013, 17:58
Alex,daca nu ma insel cotiera din poze este cu insertie carbon,dar ceea ce ai primit era gri simplu.Cum poate sa minta ca ti-a trimis exact ce ai vazut in poze.?Are dreptate colegul vazzu .
01 Feb 2013, 18:01
prietene in cea demontata este grii!!! chioarati ochiii pozele celealte sunt doar model cum arata o cotiera complecta eu la vanzare nu am avut pozele de pe masina de ce nu va zice si astea cca e shmeker de aia ultima poza a fost pe siteu de vanzare ! doar atatat fara cele cu masina alea i leam dat separat ca model !!!!!!!! intelegetii oamenii odata
01 Feb 2013, 18:37
Cam multi colegi pacaliti de acest individ , om cu un caracter de 2 bani .
In urma unei intelegeri si eu am primit cu totul altceva ... am zis 100 ron nu este chiar asa mare paguba .
De recuperat banii ce sa mai zic .
Sa nu imi dai feedback , ca ma supar si fac un drum pina la Baia Mare ( calea bucuresti nr...............)
Pentru toti ceilalti , cu stima .
01 Feb 2013, 20:30
Vreun moderator nu vede această discuţie? Acestui analfabet tepar ar trebui sa se interzică accesul.Auzi tu la el sa îi mulţumeşti ca ti-a dat banii inapoi..... Mama mama cum a ajuns tara asta....
01 Feb 2013, 21:13
Atat timp cat nu da nimeni report sansele sunt slabe sa vada. Poate au si ei alte activitati decat sa citeasca ce fac toti userii.
E undeva o lista neagra a userilor, patitul ar putea sa ii treaca username-ul paratului acolo sa fie vazut de colegi.
01 Feb 2013, 21:44
bla bla bla bla ce tare vorbiti singuri

))) super tare imi pplace moderatorii vad deoarecce am inapoiat banii inapoii omului nu ia convenit si asta este nu ii trag in teapa vii ciuda?? vedeti cum vorbiti
02 Feb 2013, 09:25
omule,tu chiar ai fost la scoala degeaba,n-am mai intalnit pana acum un asa analfabet.
02 Feb 2013, 10:13
Nu va mai poate scrie, ne-a parasit definitiv.
Inchid acest topic si-l pastrez la arhiva.