Vanzare

Scorpio de vanzare

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Scorpio de vanzare

Mesajde cosminpn » 08 Feb 2013, 19:42

Fratilor dupa o sedinta de familie se pare ca renuntam la scorpie...si cea mai buna metoda e sa o dau pentru piese de schimb.As putea sa o dau si normal...pentru a fi condusa insa are ceva probleme si nu cred ca s-ar mai gasi cumparatori.

Cine vrea sa o achizitioneze pentru piese de schimb sau altfel poate vedea maine poze...o sa le urc pe site sa fie vazute.

Specificatii:Ford Scorpio I 2.0I GL, an fab.1994 (iunie daca nu ma insel), motor 1998cmc,cutie automata (A4LD din ce stiu)....stare destul de buna...
Caroseria are ceva rugina insa la interior unii dintre voi stiti cum arata.Are jante O.Z din aliaj..normal :D .Schimbat pe fata bielete de directie, xcapete de bara, brate cu tot cu pivot, bucsele toate inclusiv cele de prindere a barei stabilizatoare de sasiu.La motor totul e ok cu exceptia relantiului care dupa curatare cam face gat doar cand cuplezi in parking sau neutru.Si ar mai fi ceva..un simering intre baia de ulei si cutia de viteze...si mai se prelinge pe acolo dar nu de speriat.Insa la cutia de viteze incepe sa arunce din cand in cand ulei afara si prin stanga si prin dreapta si cam trebuie verificat frecvent.Parca totusi nu mai schimba din a 1 a in a 2a cum schimba odata.

Astept oferte pentru toata lumea...si cei care o vor pentru piese si cei care ar vrea masina pentru a fi condusa.Cine mai are intrebari le poate adresa aici.Multumesc
cosminpn
Ford Freak

Re: Scorpio de vanzare

Mesajde taurus_dacicus » 09 Feb 2013, 12:17

pune si tu un pret per toata masina ....pana nu-ti muta anuntul la vanzari auto ...din cate stiu , nu-ti vor lasa anuntul aici ....
si , daca ai in vedere sa dai partial ceva ....cine stie , cu timpul ...
stii tu , rotile alea ....cam cat ai vrea daca ar fi sa le dai separat ?
nu ca ma scot bani afara din casa , dar asa ca idee ....mai stii ? ;)
------------------------------------------------------
[color=#FF00FF]Don't worry , be happy !!! [/color]

[color=#4000FF]It will be just Scorpio .....always !And Mondeo ,why not !?! [/color]

[color=#4040FF] But , I would prefer to have a Ford Mustang Roush Stage 3 ......
it's amazing to drive one of those cars !!! [/color]
taurus_dacicus
Gold Member

Maşina: Ford Mondeo mk4 2.0i 145 PS Trend 2007 & former owner of ford scorpio ghia 1988 , 2.0i , 120 PS

Mesajde TOTALSENDER » 09 Feb 2013, 12:42

asaaaa....
au inceput sa sara uliiii :D

deci, parerea mea : incearca sa te orientezi cu programul rabla, poate reusesti o manevra mai buna

apoi : eu as fi interesat de proiectoare daca ai - nu mai stiu ce si cum si oricum, daca o duci la rabla, sa nu o duci cu faruri :)

in rest, ce sa zic, pacat de motor si de cutia automata....
Eugen,

Vand Calculator de Confort pentru Mondeo MK3 2001 Ghia, volan stanga - (cu functia de degivrare parbriz) -100 RON !

Se restituire timbru de mediu
TOTALSENDER
1nsane Member

Maşina: Scorpio Mk I, '94, 2.0I DOHC, 115cp + GPL
VIN: WFOAXXGAGARL07091

Mesajde cosminpn » 09 Feb 2013, 14:35

Fratilor salut...nu pot pune un pret momentan pentru ca am decis mai intai sa astept oferte...mai ales din partea celor care o vor pentru piese..pentru ca la interior cel putin totul e de vanzare si se pot scoate bani frumosi......de restul nu mai zic.....motor, cutie...aici la cutie e alta treaba dar se poate repara sau folosi piesele pentru a repara alta cutie...nu stiu......si as vrea sa o dau toata.Din moment ce nu am curte sa o fi desfacut eu incet si in liniste...intelegeti de ce nu as vrea sa o dau pe bucati.....cel putin momentan...
cosminpn
Ford Freak

Mesajde cosminpn » 09 Feb 2013, 14:37

Iar de remat nici nu discut......pentru ca nu mai este campania cu vouchere si apoi nu caut sa imi iau masina noua...de unde bani..?Iar ca sa o dau cuiva pentru programul rabla...aceeasi treaba....
cosminpn
Ford Freak

Mesajde cosminpn » 09 Feb 2013, 17:08

Vin cu o completare si precizez ca nici pe degeaba nu o pot da...ma gandesc doar ca aproape tot motorul are piese noi....ca numai pistoanele au costat 2000 ron.Ca toata puntea fata e aproape noua exceptand arcurile si amortizoarele, ca toba e noua, cauciucuri noi, jante de moft.etc etc etc...ce vreau sa zic e ca vanduta ca piese cel care o cumpara isi scoate banii si profit pe langa...daca isi stie meseria....
cosminpn
Ford Freak

Mesajde taurus_dacicus » 09 Feb 2013, 19:08

cine ar lua-o pe toata , ar trebui sa aiba mk1 facelift berlina , iar acesta nu e cazul meu...eu avand mk1 pre-facelift ( daca se poate spune asa ) si modelul hatchback ...@totalsender are mk1 facelift , acelasi an cu a ta , dar si a lui e tot hatchback....
spun asta , pt ca si mie mi-a trecut , ani buni de zile , prin cap sa caut una pt piese , sa o am la indemana ...dar, cum locuiesc la bloc , mi-ar fi un pic cam greu sa gasesc undeva sa o tin....
ca , vorba aia , te loveste unul in spate si cauti pe loc un hayon si nu il gasesti si stai cu masina asa ...vreme lunga ...pana apare norocul,
acum , daca te uiti putin pe aici , mai suntem 2-3 posesori de mk1 care ne mai facem veacul pe forum...iar , nevoile noastre ti le-am facut cunoscute deja....
iti spun asta ca sa nu-ti faci ganduri prea mari in ceea ce ne priveste...
unul vrea proiectoarele ,probabil si farurile , iar altul ....daca ar fi posibil , jantele....nu ca nu-mi plac ale mele , ba chiar imi doream inca un set la fel...dar si modelul pe care il am , este destul de rar ....si cum nu ma atrage ideea schimbului de cauciucuri vara-iarna pe aceleasi jante , cam asta era ideea , sa am un alt rand de jante pt iarna , desi nu am circulat iarna de vreo cativa ani , am inceput sa imi pun intrebari de acum....cand mai circul ? daca iarna - nu ca e zapada , viscol sau mai stiu eu ce ....iar vara - nu ...ca e canicula si mor de zapuseala in masina... :-O 8-} =))
deci , una peste alta , ori gasesti in zona ta unul dispus sa o ia , ori daca nu ...si vei dori sa te hotarasti a umbla in ea singur si sa dai pe bucati , sa ne ai si pe noi in vedere cu o intrebare ! B-)
alminteri , sincer , imi pare rau ca ai decis sa renunti la masina ....
se vede treaba ca vom ramane doar vreo 3 musketari pe aici ...

[color=#4000FF]It will be just Scorpio .....always !And Mondeo ,why not !?! [/color]

[color=#4040FF] But , I would prefer to have a Ford Mustang Roush Stage 3 ......
taurus_dacicus
Gold Member

Maşina: Ford Mondeo mk4 2.0i 145 PS Trend 2007 & former owner of ford scorpio ghia 1988 , 2.0i , 120 PS

Mesajde taurus_dacicus » 09 Feb 2013, 19:14

uite , am observat ca am omis ceva chiar dupa ce am postat si am recitit textul....
stiu ca masina ta are si AC ...m-as inscrie si pt instalatia completa ....
tu analizeaza , socoteste si fa-ti un plan....
iti spun ca mai repede scapi de ea , in felul asta...doar trebuie sa ai un loc unde sa o tii pt a umbla in ea....

taurus_dacicus
Gold Member

Mesajde cosminpn » 09 Feb 2013, 20:21

Asta e si problema...ca nu am un loc.Si de aceea vreau sa o dau asa...sa o ia cineva si respectivul sa o vand apoi pe bucati
cosminpn
Ford Freak

Mesajde cosminpn » 10 Feb 2013, 16:52

Imi cer scuze oameni buni...o sa revin maine cu anuntul facut exact asa cum trebuie plus poze..multa sanatate
cosminpn
Ford Freak

Mesajde TOTALSENDER » 10 Feb 2013, 19:21

posteaza la targul auto - ai acolo si formular
Eugen,

Vand Calculator de Confort pentru Mondeo MK3 2001 Ghia, volan stanga - (cu functia de degivrare parbriz) -100 RON !

Se restituire timbru de mediu
TOTALSENDER
1nsane Member

Maşina: Scorpio Mk I, '94, 2.0I DOHC, 115cp + GPL
VIN: WFOAXXGAGARL07091

Mesajde cosminpn » 11 Feb 2013, 11:54

Ford Scorpio 2.0I GL,1994

Marca/Model: Ford Scorpio
Caroserie/Numar usi: Berlina,Mk1 Facelift/5 usi
Culoare: Silver
Kilometraj: 175426 km reali
An fabricatie: 1994
Stare inmatriculare: inmatriculata RO
Motor(Cilindree,combustibil/tip,putere,norma de poluare):2.0,benzina,85kw,non euro sau euro 1
Cutie viteze: automata,5+1 trepte
Consum(urban/extraurban/mixt, in L/100km):14-15/100km,9-10/100km,12,5/100km
Nivel de echipare: GL
Detalii nivel de echipare:Geamuri electrice fata,Degivrare fata/spate,lampi ceata,aer conditionat manual,trapa manuala,volan reglabil,cotiera,radio CD JVC,oglinzi electrice
Detalii nivel de siguranta:ABS,SRS, 2Airbag-uri sofer/pasager fata,ETP
Alte comentarii: Pentru cine doreste sa o achizitioneze la pretul cerut (este negociabil ca orice lucru) ofer si un set de cauciucuri de iarna complet noi gata montate in decembrie 2012 pe jante de 15'' marca O.Z.Caroseria are ceva rugina.Schimbat pe fata bielete de directie,capete de bara, brate cu tot cu pivot, bucsele toate inclusiv cele de prindere a barei stabilizatoare de sasiu (demonstrat cu factura).La motor totul e ok, am schimbat si acolo acum 2 ani toate pistoanele, lantul, chiulasa cu tot cu axele cu came, filtrul de aer si filtrul de benzina anul trecut, toate sigurantele arse din tablouri (anul asta).Uleiul la motor a fost schimbat la 169000km impreuna cu filtrul. E o problema cu relantiul care dupa curatare cam face gat doar cand cuplezi in parking sau neutru.Si ar mai fi ceva..un simering intre baia de ulei si cutia de viteze...se mai prelinge pe acolo dar nu de speriat.Insa la cutia de viteze sunt ceva probleme in sensul ca nu mai cupleaza pe loc atunci cand comuti din parking in neutru sau drive ci dureaza vreo cateva secunde si in mers din viteza a 1 a in viteza a 2 a imi face impresia ca ar cupla tot asa cu intarziere.
Ideal ar fi pentru cei care o vor pentru piese de schimb insa pasionatii ii pot remedia problemele si mai poate fi condusa.

Pret:2500 euro, negociabil.
Date contact:e-mail cosminutz4us@gmail.com sau 0756614794

Imagine
photo uploader

[img=http://s9.postimage.org/m9r40013j/DSCN8850.jpg]
picture sharing

Imagine
online photo sharing

Imagine
upload foto

[img=http://s4.postimage.org/dee88zaml/DSCN8856.jpg]
host images

Imagine
online photo sharing
cosminpn
Ford Freak

Mesajde cosminpn » 15 Feb 2013, 22:26

Pret nou: 1700 euro negociabil.....
cosminpn
Ford Freak

Mesajde cosminpn » 09 Mai 2013, 11:01

Ultima strigare .....1500 euro....mai jos nu am cum sa las.....deci cei ce vor sa se targuiasca...sa isi ia gandul ca nimeni nu da un lucru de pe care se pot lua atatea piese bune .....PE NIMIK
cosminpn
Ford Freak

Mesajde nerobodri6 » 09 Mai 2013, 21:59

Frate ,nu da masina PE NIMIK ! Poti primi mai multi bani pe masina decat ceri acum . Nu trebuia sa lasi atat la pret . Ia urgent legatura cu colegi care au postat mai sus si care sunt interesati de piese .
nerobodri6
Ford Freak

Maşina: Ford focus 1.6 ecoboost

Înapoi la Vanzare